Aktywne Wpisy

PolnyBestiowicz +217
Siema!
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć
źródło: image
Pobierz
Was też w dzisiejszych czasach niemiłosiernie wkur.wia , że do wszystkiego musi być aplikacja na telefon? Chcesz mieć promocje w spożywczaku? Pobierz aplikację i aktywuj kupon, chcesz odebrać paczkę z automatu? Niby możesz ręcznie ale zanim to wyklikasz na tym brudnym i ledwo reagującym na dotyk ekranie to już szybciej pobierzesz apke i otworzysz z jej poziomu. Chcesz na szybko przejrzeć Facebooka na tel? Wersja przeglądarkowe na tel działa jak gowno, więc

Komentarz usunięty przez moderatora