Aktywne Wpisy
Satan696 +7
Mam pytanie do ludzi z tagu, jak by wy dajecie sobie rade z tak specjalnymi przypadkami jak @BayzedMan? Typowi zwrocilem uwage ze ip nic nie znaczy i ze moze byc z kijowa i tak i tak a ten zaczal nerwowowo probowac udowadniac mi ze on jest z polski(xD). Jakies zapraszanie na discordy, fotki dowodow na prif i inne cuda. Na koncu nazwal mnie iwanem i wywalil cala rozmowe z watku. Moze
Kick_Ass +22
#pokazmotor #motocykle #benelli
5k km za mną. Już polubiłem się z tym sprzętem. Na miasto jak znalazł.
5k km za mną. Już polubiłem się z tym sprzętem. Na miasto jak znalazł.
Chciałem zebrać nieco ponad 100$ netto, aby starczyło na opłacenie Steama, a uzbierałem od 27 stycznia do teraz aż 745$ brutto, czyli około 495$ NETTO!
Nie spodziewałem się aż takiej sumy.. Co zrobiłem z pieniędzmi? Tak jak obiecywałem, zakupiłem Steamworka, aby wydać swoją grę na Steamie. Weryfikacja potrwa z jakiś miesiąc, a potem dodatkowe 2 na pozwolenie na wydanie gry, więc przez ten czas akurat rozwinę grę jeszcze bardziej. Kupiłem licencję na muzykę ( @xandra ), aby nie korzystać z playlisty z Youtuba, a także zamówiłem ikony modułów rakietowych oraz modele budynków do samej gry. Po tym wszystkim zamówiłem domenę na rok (linka podam na tagu #earthx kiedy tylko skończę robić stronę).
Nie mogło zabraknąć wynajęcia księgowego, który pomaga mi w świecie finansów (ja tego nie ogarniam, więc dobrze, że go mam)
Ma koncie jeszcze trochę zostało, więc dla testu kupiłem reklamę za 10€ na Facebooku - i tutaj was przestrzegam! Nie kupujcie tego gówna xD Najgorzej wydane 10€ w życiu, ale teraz już przynajmniej wiem.
Podsumowując, bardzo dziękuję, że jesteście! :) Gra nadal wymaga dużego nakładu prac (z aktualizacją na ten weekend się niestety nie wyrobię), ale prędzej czy później coś z tego powstanie. Zresztą, nawet jeśli EarthX się nie uda i nie odniesie sukcesu, to liczy się doświadczenie, jakie zebrałem robiąc tę grę. Nie tylko sprawy techniczne, ale także finansowe.
No bo przecież strona nie nazywa się messote coś tam tylko Earthx xD
11.02.2002