Aktywne Wpisy
Badmadafakaa +154
Wojciech_Skupien +97
Codziennie wstaję o 3:40. Budzik o tej porze brzmi jak krzyk dziecka w nocy – niespodziewany, przeszywający każdą komórkę w moim ciele. Serce uderza szybciej, zanim umysł zdąży się w pełni obudzić. Te wczesne pobudki stały się moją rutyną, niemal odruchową. Sięgam po przygotowane dzień wcześniej ubrania, twarz przemywam lodowatą wodą, a ręce, znając każdy krok na pamięć, sięgają po szczoteczkę do zębów.
Wrzucam do plecaka dwa serki wiejskie i banana – zestaw,
Wrzucam do plecaka dwa serki wiejskie i banana – zestaw,
https://www.apo-discounter.pl/vitasprint-b12-ampulki-30szt-pzn-01853561
#kiciochpyta #lekarz #leki
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
mozna kupic tez vit b12 doustna ale gorsza duzo gorsza biodostepnosc
Ja takie coś biorę
dobre samopoczucie wynika zwykle z tego ze do takich tabletek lub syropkow dodaja kofeine lub a-----l - co na drobna staruszke juz daje kopa.
wiec mniej szkodliwosci a wiecej radosci da dobra kawa z ulubionym ciastkiem, kieliszek ulubionej
@nicniemusze: no widze wiedza ogromna,po pierwsze witamina b12 jest stosowana przez sportowcow w celu szybszej regeneracji i produkcji erytrocytow ktorych w starszym wieku jest coraz mniej
pelno jewst rowniez suplementow ktore dzialaja i jest to udokumentowane np: kreatyna
nie dzialaja napewno jakies HMB,boostery testa i wiele innych ale sa tez takie co dzialaja
jesli chodzi o zastrzyki
kreatyna czy glutatnion - zdecydowanie nie. w starszym wieku zdolnosci filtracyjne nerek sa gorsze, a błony klebuszkow maja mniejsza zdolnosc
i pamietaj ze kazdy suplement zgodnie z prawem polskim aby mógł byc sprzedawany musi byc jedynie udowodnione ze nie jest toksyczny - czyli tak jak cukier, sól czy skrobia ziemniaczana. producent nie musi nawet sprawdzac czy dziala we wskazaniach o jakich mowi producent. wystarczy ze jemu sie tak wydaje
trzeba zastanowic sie nim sie cos poleci. i brak wykształcenia medycznego nie zwalnia z myslenia i nie daje usprawnienia dla powtarzania rzeczy niepotwierdzonych
@nicniemusze: jakich niepotwierdzonych? czy ja polecilem cos niepotwierdzonego?a facetowi lepiej zyc z zagrozeniem nowotworu niz z niskim testem i-------a prolaktyna.czlowiek by lezal i zero zycia