Aktywne Wpisy

Mefedromka +20
Jak dla mnie zestaw obowiązkowy dla każdej kobiety ᶘᵒᴥᵒᶅ

Prawda jest taka że kawiaq wyświadczył tym laskom przysługę.
Jeśli mają trochę oleju w głowie od teraz zajmą się nauką i skupia się na normalnym życiu. Mają szansę przemyśleć swoje wybory i swoje życie.
Jeśli są głupie to i tak za pół roku zaleje je jakiś randomowy patus na melinie i nic z nich nie będzie.
Czasem taki reset jest potrzebny człowiekowi by nabral pokory do swoich decyzji.
#danielmagical #famemma #kawiaq
Jeśli mają trochę oleju w głowie od teraz zajmą się nauką i skupia się na normalnym życiu. Mają szansę przemyśleć swoje wybory i swoje życie.
Jeśli są głupie to i tak za pół roku zaleje je jakiś randomowy patus na melinie i nic z nich nie będzie.
Czasem taki reset jest potrzebny człowiekowi by nabral pokory do swoich decyzji.
#danielmagical #famemma #kawiaq

I coś mi tu nie gra z Vectrą
Ojj chyba poleci reklamacja tym bardziej że testy są legit i certyfikowane ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chodzi o prędkość zwykle dostępną która powinna być przez 80% doby.Internet to pakiet 150Mb/s
#vectra #internet
Sprzętu Odbiorczego z Urządzeniem Abonenckim prędkość pobierania lub prędkość
wysyłania danych, określona dla poszczególnych Pakietów / Ofert Usługi Internetu
w Warunkach Umowy, w Potwierdzeniu Zmiany Warunków Umowy, na Stronie WWW,
Biurach Obsługi Klienta / Salonach Firmowych. Prędkość Zwykle Dostępna stanowi dla
wszystkich Pakietów Usługi Internetu wartość nie mniejszą niż 75% Prędkości Maksymalnej.
Uzyskanie Prędkości Zwykle Dostępnej przez Abonenta
@waciak:
"....mierzona przy bezpośrednim połączeniu kablowym
Sprzętu Odbiorczego z Urządzeniem Abonenckim prędkość pobierania lub prędkość..."
Tylko nie wiem jak ustawili modem od nich że nie idzie wykonać certyfikowanego testu... Wykrywa jakieś inne urządzenia a modem wpinałem bezpośrednio do komputera w trybie bridge,router i duuupa blada.