Aktywne Wpisy
koronawirus +905
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
jakubixxx +43
#powodz nawet piłkarze zarabiający ciężkie pieniądze się pofatygowali w porównaniu do ukrainców
Cześć, zamierzam się wyprowadzić z Krakowa do innego miasta, chciałbym zasięgnąć Waszej opinii. Zastanawiam się najbardziej nad tymi miastami: #poznan, #lodz, #bydgoszcz, Lublin, Toruń, być może jeszcze jakieś inne, ale obecnie nie przychodzi mi nic więcej do głowy, więc pozwolę sobie zawołać jeszcze #polska Zależy mi przede wszystkim na tym,żeby miasto dawało spore możliwości towarzyskie, żeby można było gdzieś kulturalnie wyjść i poznawać ludzi, bo w żadnym z nich nikogo nie znam, a pracę mam zdalną i nie chcę cały czas piwniczyć. Z ceną wynajmu około 30m2 chcę się zamknąć w 2000zł, dlatego Warszawa odpada. Poradźcie proszę Mirki i Mirabelki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Które miasto spełni moje oczekiwania?
Poznań jest nudy i nijaki
Łódź patologiczna
Centrum Lublina jest ładne, ale reszta miasta to bida z nędzą (w sumie w centrum też sporo patoli), mało się w Lublinie dzieje
Toruń i Bydgoszcz to takie
@
@1788: ale to tym bardziej na twoją niekorzyść to działa, skoro w dwóch z tych miast mieszkałeś i wciąż jedyne co wymieniasz to znany każdemu populistyczny stereotyp xd
A dla pytającego @AnonimoweMirkoWyznania mogę polecić tylko Łódź :)
- gościu dachuje na prostej drodze
- jakiś zwyrol smaruje wózki dziecięce gównem
- dwóch pijaczków odwala manianę godną gangu Olsena :)
- w środku miasta pijany facet rozbiera się do naga i pływa w