Aktywne Wpisy
saji +84
Nie mogę w tym kraju jeździć samochodem. Praktycznie wszyscy ignorują przepisy. Zaczyna się pewnie niewinnie: "50km/h"? Prosta droga, przecież można pocisnąć 70." I dzięki takiej furtce zaczyna się dalsze olewanie. Gdyby to była kwestia gapiostwa to jeszcze pół biedy, ale nie- to mentalność. Nawet jak kierowca kogoś zabije (no chyba, że jest bogaty i trafi na rodzinę z małym dzieckiem) to w komentarz pod artykułem zaczyna się obrona.
W ten weekend dalszy
W ten weekend dalszy
bylem_zielonko +166
Jak to było? "Nareszcie koniec 'upałów'"?
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
Deszcz 24h na dobę, 10 stopni i porywy wiatru do 80km/h XD
Mordo przecież wystarczy ubrać płaszcz przeciwdeszczowy mordo żeby wyjść na spacer (i kurtkę zimową i kalosze po kolana, żeby się nie utopić w błocie, ale to nie problem jak na głowę spadnie ci gałąź)
1. Konfederacja nie przekroczy progu wyborczego.
2. Nawet jeśli przekroczą, to obsadzą jednego europosła, który będzie krzyczał przez 4 lata, że "UE trzeba zniszczyć".
3. Koalicję do polskiego parlamentu mają 8% próg wyborczy, którego nie przekroczą.
4. Konfederacja (może poza Ruchem Narodowym) nie ma żadnych sensownych pomysłów na reformy obecnego systemu. Nawiasem mówiąc, nikt się nie zgodzi na zmianę ustroju na monarchię.
Chciałem tylko wypisać rzeczy, które skreślają tę koalicję na starcie, ale trochę poagituję przy okazji. Jeśli cię to nie interesuje, to zignoruj poniższe.
@Metaforzysta: na lewactwo chcące utrzymać 500+? Nie dziękuje
nie, lepiej oddaj na #ocieplaniewizerunkuadolfahitlera
@Metaforzysta: No tak, no bo na pewno sobie utrudnią zadanie startując jako koalicja a nie jedno ugrupowanie xD.
@Metaforzysta: Brednie i kłamstwa - ten program ma wielu przeciwników i bez problemu znalazłby głos poparcia w społeczeństwie. Po prostu jest lewactwem i chce go utrzymać z powódek czysto antyludzkich.
@Metaforzysta: ¯\_(ツ)_/¯