Aktywne Wpisy
Wszystkooo_ +148
Mam od wczoraj pewną rozkminę i chyba zniszczyło mi to dzieciństwo.
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
Na pewno większość 25+ kojarzy kiedyś bardzo popularną w Polsce telenowelę "Zbuntowany Anioł" z Natalią Oreiro jako Milagros. Serial argentyński, całkiem fajny, bo bohaterowie nie byli płaskimi postaciami. Oglądali nawet faceci, bo Oreiro była tam całkiem, całkiem ten. Generalnie chodziło o to, że ona latała za blondynem (Facundo Arana), który chciał ją wielokrotne wykorzystać, zdradzał ją, ranił, mścił się na niej
mam_spanko +230
#l-------------j
Uwaga kochani!!! Na mikroblogu grasują nierządnicy oziębiający mój wizerunek
Komentarz usunięty przez moderatora
O Arthrasie nie wiem za dużo. Wiem tylko, że to c--j odpowiedzialny za stworzenie tej jędzy Sylvanas.
KALDOREI WILL PREVAIL! DEATH TO UNDEAD! MOTHER MOON WILL AID US!
Coś z ganianiem. Ganis...? Aaaa... Malganis.
A to w takim razie niedługo się dowiesz. Twój avatar wskazuje, że masz ostatnio trochę stresów. Wiesz, wyglądasz jak trup. Myślałam, że to przez Malganisa i głodny miecz.
Komentarz usunięty przez autora