Aktywne Wpisy

Kodzirasek +134
Zobaczcie co mi koleżanka napisała.To w końcu chodzi o wygląd faceta czy o to czy jest miły lub nie?Polki mają tak zryty beret social mediami,że już nie ma ratunku… ja często jestem dla niej bezpośredni i pisze wprost,żeby zeszła na ziemię,bo życie to nie film a ta pisze że jestem chamski XD.
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
źródło: IMG_3732
Pobierz
Atypical +11
Mirki jak widzicie osobę, która zarabia 4k netto, kupuje za wszystkie oszczędności plus zadłużenie kredytem jakąś hondę Civic TypeR z 2007 roku za 50k, a potem ładuje w nią kolejne 30k też w kredyt czyli felgi, pełne zabezpieczenie antykorozyjne, remont silnika i inne tego typu duperele i naciska mnie żebym zrobił tak samo, tylko poszedł w coś za +100k japońskiego bo przecież mam odłożone. Teraz jeżdżę ha tfu starą audi tt (o

![Szef World Central Kitchen uważa, że Izrael celowo zabił 7 osób [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/0b67b7f8bf81863dac0bdb14a299b2cf026ed25a0f53d66ed81a62ef1d891def,q70.jpg)

Mając dzisiaj 20 lat mogę zakładać, że jest 60-70 lat życia przede mną, może więcej biorąc pod uwagę postęp medycyny. W tym czasie zapewne uda nam się założyć kolonię na Marsie, kto wie może nawet na tyle dobrze prosperującą, że część ludzi (Ziemian?) się tam przeniesie? Loty na księżyc mogą stać się trochę droższym urlopem, a komputery jakie dziś znamy będą wielkości telefonu. W tym czasie może dojść do wielu przełomowych odkryć, choć być może takie osoby jak Einstein czy Da Vinci nigdy się nie urodzą, to jednak wykorzystanie komputerów i współpracy dziesiątek ośrodków odkrycia będą coraz szybsze.
Czyż to nie jest właśnie jeden z najważniejszych momentów w historii ludzkości? To nasze i te następujące po nas pokolenia będą stawiać pierwsze kroki na innych planetach, planować odległe loty, być może nawiążemy kontakt z inną cywilizacją. To są przełomowe lata, trochę jak era wielkich odkryć nowych kontynentów, tylko na większą skalę. (。◕‿‿◕。)
#astronomia #kosmos #przemyslenia #przyszlosc
źródło: comment_cQAquNs6xpBzi5YHhRjahDEuNzFNSQXa.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@WilecSrylec: A ja twierdzę, że nie. Zakład?
źródło: comment_wl7siKY0Vqb9KSxzguiByUIxE38McV5D.jpg
Pobierz@WilecSrylec: Tak samo myślano w roku 1970.
@dzieju41: Lem też lubił. I Da Vinci. I Tesla. I dzisiaj coraz więcej z tego staje się rzeczywistością. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mars to zimna, toksyczna pustynia, skąpana w zabójczym ultrafiolecie, z atmosferą która jest praktycznie próżnią, bez tlenu i bez wody. Jaram się jak dziecko lotem na Marsa, ale kolonia to science