Wpis z mikrobloga

K---a to niekryty krytyk jeszcze nagrywa? Właśnie mi wyskoczył jakiś jego nowy filmik. Pamiętam jak z 10 lat temu wszyscy się jarali jak oceniał trudne sprawy i inne rzeczy.
Chyba pierwszy typ w Polsce z kanałem w stylu takiego oceniania z tak liczną widownią.
Z 2 filmy nawet mnie kiedyś rozśmieszyły ale żeby na takim badziewiu jechać już od dekady i pewnie trzepać na tym niezły hajs to go podziwiam

#youtube #polskiyoutube #niekrytykrytyk #przemyslenia
korporacion - K---a to niekryty krytyk jeszcze nagrywa? Właśnie mi wyskoczył jakiś je...

źródło: comment_BkHFmokT8sasie44Ui7kpIlkliS72NtC.jpg

Pobierz
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak kanał szedl jak woda to niekryty stwierdził, że czas spróbować czegoś innego

@MajorMichalek:
Zmył się chwilę przed tym, jak na youtube zaczęli wchodzić reklamodawcy i nie chodzi mi o AdSense, tylko o normalnie kampanie reklamowe, za duże pieniadze. Gdyby został i konsekwentnie rozwijał kanał, to wyszedłby na tym x10 razy lepiej, niż pisząc książki czy pracując w radiu.
  • Odpowiedz
@korporacion: oj, jak sie zaczal na niego boom, to chyba nawet w jakims radiu mial jakies swoje kilka minut? ale ja nie o tym. zarty goscia zupelnie mnie nie smiesza, ale w takiej kategorii 'nie rozumiem k---a' to u mnie wygrywaja 'lekko stronniczy'. jak kiedys sprobowalem to obejrzez to po dwoch minutach tego 'smieszkowania' mialem dosc. jakbym u babci na imieninach heheszkowania ciotki z wujkiem sluchal. a oni mieli naprawde
  • Odpowiedz
Zwykły bezbek który już nic nie wniesie do polskiego internetu. Ja nie wiem, jak przez 10 lat można walić suchary typu: "Kiedy nie ma Ciebie w domu to rucham Ci starą". Ostatnio obejrzałem go z ciekawości, no do połowy nie wytrzymałem takie suchary.
  • Odpowiedz