Aktywne Wpisy
Mistymay 0
Takie pytanie, prosze mizogonow o pominiecie-
jestem teraz na wolontariacie za granicą, bardzo
słabo płatny, ale rozwijający. I przyjedza do mnie w odwiedziny mój chłopak na tydzień. No i zaprosiłam go do siebie w związku ze śpi u mnie zaproponowałam żeby wynajęł nam na 2 noce hotel w mieście obok które jest dużo lepsze pod względem atrakcji. Według mnie jest to fair bo za nocleg u mnie za te pozostałe dni nie
jestem teraz na wolontariacie za granicą, bardzo
słabo płatny, ale rozwijający. I przyjedza do mnie w odwiedziny mój chłopak na tydzień. No i zaprosiłam go do siebie w związku ze śpi u mnie zaproponowałam żeby wynajęł nam na 2 noce hotel w mieście obok które jest dużo lepsze pod względem atrakcji. Według mnie jest to fair bo za nocleg u mnie za te pozostałe dni nie
Dzisiaj spotkałem w galerii handlowej moją ex dziewczyne, która była we mnie bardzo zakochana i miała nadzieje, że nasza relacja przetrwa na zawsze. Zaczęliśmy się spotykać gdy ja miałem 22 lata, a ona 34 i byliśmy parą przez 2 lata. Właściwie niczego mi nie brakowało, miałem u boku piękną, dojrzałą i stabilną emocjonalnie dziewczyne z którą uwielbiałem spędzać czas, rozmawiać, kochać się i po prostu byłem z nią bardzo szczęśliwy. Niestety byłem

źródło: comment_N8ZGTqJhFb5QTNJMNYD0ht81qRizFqFH.jpg
Pobierz@fizzly Z innej parafii bo to o przapau chodzi, nie będe rozkopywać jednego cmetnarza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TrolZZakontkuInternetu blisko bo studiuje maszyny matematyczne
@loza__szydercow garbusów nie robili w kombi (╯︵╰,)
@AndyMendy staram się schuść bo to dramat jest :(
@defoxe 3.10 zł per kilo
@Rajtuz a no casual
@wytrzzeszcz: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@postacie usunąłem kapelusz
@czekirizi drugi koniec polski ale chetnie
@borsiu w opisie profilu tam masz adres
@ulke akat sterowniki pod linuxa wiec blisko
@RodzynR wysłałem im CV czekam aż zadzwonią
spodnie typu Chinosy
Poczytaj, na dole strony masz proponowane zestawy
https://dandycore.pl/2018/10/jak-sie-ubrac-na-uczelnie-20-rzeczy-12-zestawow.html/
Ale ostatnio mało ich słucham
Komentarz usunięty przez autora