Wpis z mikrobloga

@Redesekrator: Tu chodziło o całokształt :P Stawianie spacji przed oraz właśnie nadmiar znaków. Tak jak mówisz, trzy są normą, ale ludzie napierdzielają ich o wiele więcej.

@HAL10K: Bez przesady, ta emotka jest już klasykiem. Nadużywana może i tak, ale normalnie użyta już nie jest w takiej korelacji ;)
  • Odpowiedz
@Odszczepieniec: Owszem, dziwny widok ;) Będę banowana dosyć często w momencie, w którym moderacja jest upośledzona i banuje nie dość, że według własnego widzi mi się, poglądów politycznych i światopoglądu, to jeszcze nie trzymając się własnego regulaminu. A ja zawsze będę mówić to, co uważam. Czekam na perma :)
  • Odpowiedz
@night_witch95: Pan prowadzący fanpage antykwariatu w Sopocie, człowiek oczytany który już nie raz doradził mi wybór odpowiedniej książki, często opisując nowe tytuły używa miliarda wielokropków. To już chyba domena ludzi starszych xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Wink: no dobra, używał częściej wielokropka, ale nadal w granicach rozsądku, zamykając się w trzech kropkach i nie stawiając przed tym spacji? :D Jeśli tak, to jest to do zniesienia i absolutnie się tego nie czepiam. Wielokropek ma wiele zadań i być może akurat komuś pasuje taki sposób pisania i nie jest to tym, co opisałam w poście :P
  • Odpowiedz