Aktywne Wpisy
rales +212
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
jankowski90 +92
Mirki,
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
W końcu nadeszła ta chwila i zapytałem moją dziewczynę, czy będzie do końca życia zmywać nasze naczynia, gdy ja będę wynosił śmieci. Zgodziła się, więc jesteśmy zaręczeni!
Sporo czasu poświęciłem na wybór idealnego pierścionka, a żaden z oferty sieci jublierskich mi do końca nie pasował. Z pomocą przyszedł mireczek @darkinvaider, który na moje zamówienie przygotował piękny pierścionek. Cały proces trwał około miesiąca - od pierwszej wiadomości na wykopie, przez
#historieriley
@nathaliekill: Generalnie to tak. Prowadzenie takiej sprawy to sa sladowe koszt, a rozwalanie betonu to juz calkiem spory budzet.
Nie po polskiemu.
Parę zaniepokoił szklany klosz od lampy roztrzaskany na ganku.
Otwarty dom, samochody na podjeździe, brak kobiet, rzeczy z torebki porozrzucane ale najważniejszy szklany klosz na ganku?
@nathaliekill: Nie, pomyśl tylko, "POD PODŁOGĄ PODZIEMNEGO GARAŻU", którego budowę rozpoczęto rok później - to by znaczyło, że ktoś zakopał ciała na głębokości ponad 5 metrów. Po co?
1. raczej nie ma takiej możliwości aby przyszpitalny parking nie był pod ziemią bo jak jest dużo terenu obok to się nic nie stawia a jak mało to buduje się wgłąb. No ale nie chce mi się guglać tego konkretnego przypadku więc różnie może być.
2. zwłoki to najczęściej wywożone są w ustronne miejsca by w spokoju zakopać (tym bardziej 3 sztuki), często później właśnie przy okazji budowy są