Wpis z mikrobloga

@WhiteRaven12: jedną rzecz mnie w tym filmie zaciekawila: wczoraj na koniec livea Marek nalegal by uciekac, bo 8 tysiecy parchow już tu jedzie. A na tym filmie dziekuje Gabrielowi za nocleg. Tak wyprowadzil w pole te parchy, nasz nieuchwytny avatar 24-krotny! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Marek_B: @WhiteRaven12: no ja podejrzewam, ze sie n------i wczoraj jak bąki. Ale musimy docenic jego spryt. Ale jednak nie jestem zaskoczony. Już mi wczoraj na lajwie podpadlo, ze z takimi szczegółami mówił gdzie będzie, nawet osiedle podał. Chytry lisek, nigdy go nie złapią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@ezolupablog: Dziwisz się, ze hajsu nie ma? Dostał ostatnio od darczyńców 1000 i w ciągu jednego wieczora wszystko wydał na deparchator TURBO. Tysiąc złotych. A później sra po krzakach. Kwestia priorytetów ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Hand_Solo: Hehe jak każdy bohater. Wydał hajs na b--ń, by ocalić niewinne dusze przed parchami. Woli przymierać z głodu samotny na parkingu, by tylko ocalić ludzkość. Ja dalej liczę na pokaz działania modelu: deparchatora ultra AK napędzanego energią plazmową 7.62mm .
  • Odpowiedz