Wpis z mikrobloga

@plackojad: Najgorszy podludzizm takie zgłaszanie. xD Ale w sumie masz powód do radości - ja tam się cieszę jak takie coś mi ktoś robi, bo to znaczy że zapiekło. xD Zapiekło tak bardzo, że ktoś musi się uciekać do takich prymitywnych chwytów, żeby się jakkolwiek odgryźć, bo inaczej nie będzie mógł spokojnie zasnąć.

Ale moderacja nie lepsza. "chodzi mu o instagramerki?" - gdzie tu kurrrr polityka? XD Ten giejode to
  • Odpowiedz
@Tamerlan: Człowieku, większość z tych wpisów jest sprzed miesiąca, po co moderacja zajmuje się wpisami, na które i tak nikt nie wpadnie przypadkiem? Poza tym to były wpisy z konwencji założycielskiej partii Biedronia, gdzie wpisy leciały ciurkiem i raczej mało kto przejmował się tagowaniem #polityka
  • Odpowiedz
@plackojad: usunieto mi tresci sprzed 4 lat, bo w moderacji zmienila sie wytyczna co do wulgaryzmow i wpis o tresci "o gu*#a" i link do teledysku spadl. Spadl tez cytat autora znaleziska z opisu, sam opis nadal jest :) Smieszne, prawda?

Nie twierdze, ze moderacja postepuje racjonalnie, ale wtedy juz chyba wiedziales, ze brak polityka jest moderowany. Po prostu dorobiles sie antyfana a moderacja nie moze odrzucic slusznego zgłoszenia ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@plackojad: Małe post scriptum: w dwie minuty w publikacji tego wpisu zgłoszenie zostało rozpatrzone... negatywnie xD
@Hedage, @wigilius, @spierredolada, @Brzytwa_Ockhama, @VrubeL, @FlaszGordon

Po prostu dorobiles sie antyfana a moderacja nie moze odrzucic slusznego zgłoszenia ¯_(ツ)_/¯

@Tamerlan tak, tylko ten "antyfan" nie wie chyba, że moderowane wpisy sprzed dłuższego czasu nie skutkują banem ani niczym innym, więc jego starania
  • Odpowiedz
@plackojad: ja tam np zglosilem wspomniany opis znaleziska tylko po to zeby sprawdzić konsekwentnosc modkow. Tresci nadal niewymoderowano.

Ale jakis antyfan mnie zglasza podobnie jak i Ciebie, choc jak mowisz nawet warn mi nie wpadł za 2 wymoderowane wpisy i 1 komentarz
  • Odpowiedz
tylko ten "antyfan" nie wie chyba, że moderowane wpisy sprzed dłuższego czasu nie skutkują banem ani niczym innym, więc jego starania są daremne

@plackojad: tylko żeby moderator o tym wiedział XD
  • Odpowiedz