Aktywne Wpisy
Lewusx +28
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Kamar +57
Od 2025 ma być wprowadzony w Polsce system opakowań zwrotnych. Kolejne chore rozwiązanie rodem #niedzielahandlowa - każdy z nas sortuje już plastiki czy szkło. System ten tak na prawdę jest nowym podatkiem, bo nie będzie od niego mniej smieci na ulicach, a nakłada on na nas konieczność zbierania niezgniecionych smieci i odnoszenia ich do sklepu. Dlaczego to nowy podatek? Dużo osób po prostu kupując jedna sztukę jakiegoś produktu w puszce
nk zbierze wszystkie znaleziska zdjęte z głównej, czyli tzw. "z belką", od początku roku i zrobi zbiorcze znalezisko
"Afery 2019 które mogły Ciebie ominąć" i jebs 100 linków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wołam randomowych aferzystów ( ͡° ͜ʖ ͡°) @MartinoBlankuleto: @L3stko: @Helsantonio_Montes: @AurenaZPolski: @Lookazz: @GothamKnight: @FLAC: @WuDwaKa @jaqqu7: @top_czipsy: @WilecSrylec: @Perkele93: @FlaszGordon: @plackojad:
A sam nie możesz?
@Aokx no a jak mamy. Ja nie wiem jak się za to zabrać i jak to znaleźć, bo tego dużo xD
@guest: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tam zaraz aferzysta. W nienawiści do moderacji moderacja mnie wychowała... nic więcej ¯\_(ツ)_/¯
Jak coś to wołaj :D. Ostatnio jestem mało na wykopie.