Aktywne Wpisy
36873 +409
Podajcie mi profile do instagrama #frajerzyzmlm których obserwujecie, zbiorę ich w jednego docsa i za pół roku sprawdzimy, którzy wciąż działają oraz ilu jest obecnych na dlugi.info ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#izaadamczyk #izadamczyk #mlm
#izaadamczyk #izadamczyk #mlm
Czupakabra82 +174
#sebastianmajtczak #majtczak #afera #polskiedrogi #wykop #bialek #faktytvn
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
Oto i on, szef portalu ze śmiesznymi obrazkami w dzisiejszym wydaniu faktów...
Dostałem od kobity pada do ps4 na urodziny.
Wszystko fajnie ale na opakowaniu informacje po angielsku i arabsku - myślę sobie, pewnie z dystrybucji na anglie czy inną mongolię. Natomiast podczas użytkowania można zauważyć wyraźnie inny, niż w oryginalnych padach, przeskok klawiszy (zwłaszcza środkowego przycisku oraz przycisków po prawej stronie pada).
Dodatkowo podczas uruchamiania konsoli za pomocą pada, najpierw odpala się pad i po ok 3-5 s. konsola.
Dotychczas miałem 4 pady i żaden pad się tak nie zachowywał - konsola włączała się praktycznie w tym samym momencie co pad.
Mam jeszcze tydzień na oddanie pada bez podania przyczyny jednak ściągnąłem folię ochronną z przycisku dotykowego i nie wiem czy przez to nie będą mogli zakwestionować zwrotu.
Dzwoniłem do Sony, powiedzieli, że raczej na pewno nie jest to pad z europejskiej dystrybucji (na aukcji dużymi literami jest napisane "Pad z PL"), mam podesłać zdjęcia żeby się przyjrzeli.
#fut #playstation #ps4 #allegro
To akurat normalne, mam tak samo z moim padem który był dołączony oryginalnie do konsoli. Najpierw chwilę mryga białe światło i konsola się uruchamia.
Ps: polecam unikać jak ognia kupowania "oryginalnych" kontrolerów na allegro, tam jest jeden wielki wysyp podróbek które ciężko odróżnić od legitnych aukcji.