Siemanko, od połowy października zacząłem chodzić na siłownię 3 razy w tygodniu. Początkowo były momenty lenistwa, ale nie odpuszczałem. Teraz weszło już w nawyk. Warto pracować, bo nawet coś widać. Pozdrawiam i zachęcam tych którzy jeszcze nie zaczęli ;) 105 -> 95 i jedziemy dalej :D #chudnijzwykopem #silownia
@majkkali: klasyczne wymowki prowokujace zebym wrzucal zdjecia i ci cokolwiek udowadanial xD po co - ty znajdziesz wytlumaczenie na wszystko, bo nie miesci ci sie to w glowie ze ktos moze miec cos takiego xD
@pyngwinbobo: fajnie że zrzucasz mase ale co ty robisz na tej siłowni że nie widać żadnego mięśnia po pół roku z-----------a? Nie warto wydawać na to kasy jak tam nic nie robisz
@pyngwinbobo: Propsuję i życzę wytrwałości. Ja sam też mam zamiar niedługo zacząć. Dziś byłem na spacerze po okolicznych siłowniach, żeby wybrać najkorzystniejszą dla siebie opcję. Muszę jeszcze zorganizować kartę multisport (oszczędzę 25 zł miesięcznie) i kilka ręczników. Nie wiem czy też dodatkowej pary spodenek sobie nie kupić. Potem już tylko pokonać resztkę psychicznego oporu i jazda. ( ͡°͜ʖ͡°) Może w ciągu tygodnia się uda
@pyngwinbobo: szczerze to slaby wynik Jak na prawie Pol Roku, zacznij liczyc kalorie I dobierz sobie lepiej cwiczenia, w dzisiejszych czasach przy takim dostepie do wiedzy nie ma nic trudnego
@lookinggood: co mają na celu takie rady? Piszę to jako osoba, która potrafiła robić redukcje na poziomie kilku kg. na tydzień jak sytuacja tego wymagała i ma doświadczenie na siłowni. Każdy człowiek jest inny. Przede wszystkim postęp to postęp, nie
@KiedysMialemBordo: dokładnie to samo odpisałem jednemu mireczkowi, który napisał na pw: " Wiadomo ze daloby sie zjechac szybciej i wiecej, stosując jakies mega ostre diety i ćwiczenia, ale nie o to mi chodzi, bo wystarczy ze odpuscisz na moment i to wróci. Moim celem bylo ruszenie d--y i zrobienie czegoś dla siebie. Obecny tryb życia wydaje mi się przyjemny i latwy do utrzymania przez długo, a mnie efekty zadowalają."
105 -> 95 i jedziemy dalej :D
#chudnijzwykopem #silownia
Komentarz usunięty przez autora
@lookinggood: co mają na celu takie rady? Piszę to jako osoba, która potrafiła robić redukcje na poziomie kilku kg. na tydzień jak sytuacja tego wymagała i ma doświadczenie na siłowni. Każdy człowiek jest inny.
Przede wszystkim postęp to postęp, nie
@pyngwinbobo: Twoje zdjęcia temu absolutnie zaprzeczają ziomeczku. Tak jak Mirki radzą, zacznij podchodzić mądrze do żarcia i będzie gitara.