Wpis z mikrobloga

inne rasy ludzkie za gorsze,

@GrammarNazi: Sam jesteś rasista jeśli uważasz że ludzie są podzieleni na rasy

kogoś komu przeszkadza, że ktoś kocha inaczej

Bardziej przeszkadza to że się z tym wszędzie wpierdzielacie i na siłę chcecie mieć Tolerancję
  • Odpowiedz
  • 0
@HarvestinSeason Nie są lepsi tylko bogatsi. Jakby się okazało, że zarabiam dwa razy więcej niż Ty, to mogę mówić że jestem lepszy? Jak oceniasz ludzi tylko po zasobności portfela, to jesteś potwornym prostakiem.
  • Odpowiedz
  • 0
@HarvestinSeason Czujesz się lepszy od Afrykanczykow? Wydaje Ci się, że to wszystko jest takie proste i wystarczy "ciężka praca" a nie zdajesz sobie sprawy jak wiele czynników determinuje to, że jest tak a nie inaczej. I kolonializm i zło jakie sprawił to fakt i możesz sobie mówić, że nie, ale to fakt. Prostackiej myślenie, że ktoś jest lepszy bo jest bogatszy jest dziecinnie głupie. Ja sam wywodze się z biednej rodziny,
GrammarNazi - @HarvestinSeason Czujesz się lepszy od Afrykanczykow? Wydaje Ci się, że...

źródło: comment_7LAjU65XfYUWSnEibIAsg8ClIwXDdR4f.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@GrammarNazi: Nie czuje się lepszy od Afrykańczyka. Są miliony Afrykańczyków, którzy są lepsi niż ja. Moje postrzeganie nie dotyczy indywiduów, i nie dostaje padaczki na widok murzyna, który mieszka na moim osiedlu. Ale w ogólnym rozrachunku zdaje sobie sprawę, że Afrykańczyk ze względu na swoją kulture i środowisko w jakim się wychował ma dużo większe szanse na bycie gwałcicielem/złodziejem/nieproduktywny etc. niż Koreańczyk. Nie traktuje grup jako równych, ale przywołuje to
  • Odpowiedz