#factorio chce się ktoś podzielić jakimś fajnym schematem na hutę na podstawie elektrycznych pieców. Jakie ilości pieców dla żółtego i czerwonego taśmociągu ?
@mojemacki: @zakopiak: stronkę znam ostatnio na jej podstawie robiłem niebieskie pakiety nie pomyślałem ze poda mi tez ilość pieców do pełnego taśmociągu tak jak ilość automatów do produkcji silników do pakietów. Nie wpadłem na jej zastosowanie Ekspertem nie jestem i znów w tym podejściu zostawiłem za mało miejsca na fabrykę ... następnym razem będzie lepiej.
znów w tym podejściu zostawiłem za mało miejsca na fabrykę
@SZajac: Get used to it. Nie ma takiej ilości miejsca, która w końcu by się nie okazała za mała xD
A tak ogólnie, to korzystaj też z Factorio Wiki, który poda ci wszystkie parametry konkretnych rzeczy. Wtdy trochę matematyki i wiesz wszystko, co chcesz.
@SZajac
Ekspertem nie jestem i znów w tym podejściu zostawiłem za mało miejsca na fabrykę ... następnym razem będzie lepiej.
@SZajac: Get used to it. Nie ma takiej ilości miejsca, która w końcu by się nie okazała za mała xD
A tak ogólnie, to korzystaj też z Factorio Wiki, który poda ci wszystkie parametry konkretnych rzeczy. Wtdy trochę matematyki i wiesz wszystko, co chcesz.