Aktywne Wpisy
wedkarzyk +7
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
dizel81 +36
Nijaki @UZNANIE-2863-PLN który zarejestrował się 3 m-ce temu (tak jak @Uznanie-2865-PLN ale akurat nie o multi mówić będę, bo tu moderacja nie istnieje na tym portalu w tej dziedzinie (pzdr #rumun)) dworuje sobie z religii Katolickiej. I ok, rozumiem #bekazkatoli #gimboateizm itd. Ale koledze to nie wystarczy. Pod postem o pluskwach w metrze pisze "Pewnie jakiś katolik"
https://www.wykop.pl/link/4864963/comment/64191499/#comment-64191499
No spoko, przecież każdy Katolik to pluskwa! Zgłosiłem. Po 2 dniach nadal czeka na decyzję no bo moderacja to strasznie zapracowani ludzie. W końcu cały czas w polu robią.
No ale sobie patrzę, co kolega za content tworzy i proszę! Pod znaleziskiem o chłopaku który sobie 70 magnetycznych kulek do p---s wsadził, kolega pisze: "A może to były paciorki rurzańca xD ".
https://www.wykop.pl/link/4868143/comment/64259009/#comment-64259009
No i napisałem do moderacji żeby się ruszyli bo to jest art 196 KK i osobiście jako katolik mnie obraża takie porównywanie. To jak by kolega napisał że: "a może to są paciorki islamskiej subhi" albo "a może to są paciorki buddyjskiej mali" też nie obraża uczuć religijnych? NIe?
No to napisałem, że jak nie zrobią z tym porządku to zgłoszę to na #policja ale wiecie co mi kolega 4gjd z #moderacja odpisał? Adres do jednostki walczącej z przestępczością internetową (obrazek poniżej). I w sumie teraz mógłbym wrzucić pastę o wiadomo czym i zaświecić jasno po raz ostatni w geście protestu, albo pisać ckliwe pożegnanie że ja tu już więcej nie wejdę. ALE pragnę napisać moderacji, że zgłoszę to pod podany adres i nie dam wam tej satysfakcji moderacjo, będę walczył z mową nienawiści, bo wy nie wiecie nawet co to znaczy @m_b i @wykop może ktoś to przeczyta ale w sumie to i tak nie ma znaczenia.
Jakby co czekam już na rekacje moderacji
@UZNANIE-2863-PLN: ok, dzięki za info.
Skasowane