Aktywne Wpisy
WielkiNos +289
Wiedzieliście, że są ludzie, którzy robiąc sobie dzieci oczekują od nich opieki na starość?
Skazując własne dziecka na taki los każe mu się rezygnować z własnego życia żeby poświęciło je podcieraniu nam odbytu podczas gdy są domy opieki. Pierwsze do demonizowania takich miejsc są osoby, które zapewne osobiście się starymi ludźmi opiekować nie będą.
#dzieci #starosc #bekazpodludzi #antynatalizm #logikaniebieskichpaskow
Skazując własne dziecka na taki los każe mu się rezygnować z własnego życia żeby poświęciło je podcieraniu nam odbytu podczas gdy są domy opieki. Pierwsze do demonizowania takich miejsc są osoby, które zapewne osobiście się starymi ludźmi opiekować nie będą.
#dzieci #starosc #bekazpodludzi #antynatalizm #logikaniebieskichpaskow
Pajeet pociupciał, wziął wizę, zostawił małego curryjada i tyle go widzieli. Szukaj bombajskiego smrodu w polu.
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
XD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
niestety anulowałem zamówienie które było już opłacone, to co się dzieje jest niepoważne. Kupuję P30 pro gdzie huawei daje teraz zegarek warty 1k i ładowarkę za 200zł . Zraziłem się i nigdy więcej tel od xiaomi, gwarancja pewnie również wygląda równie wesoło.
@yetix: 700zl na allegro i cena spada, standardowo przy wszelkiego typu dodawanych gadzetach, ktore beda masowo wyprzedawane. No i moze byc problem w ogole ze sprzedaza, wiec nie mozesz tego odliczac od ceny telefonu.
Komentarz usunięty przez autora
Witamy serdecznie,
Kontaktujemy się z Panem w sprawie zamówienia na telefon Xiaomi Mi 9. Niestety musimy z przykrością poinformować, że z przyczyn od nas niezależnych producent przesunął dostawę ww modelu na miesiąc kwiecień. Z informacji uzyskanych od Xiaomi sytuacja jest globalna. Jak na tą chwilę producent nie podaje dokładnej daty.
Prosimy