Wpis z mikrobloga

#mi9 #xiaomi
niestety anulowałem zamówienie które było już opłacone, to co się dzieje jest niepoważne. Kupuję P30 pro gdzie huawei daje teraz zegarek warty 1k i ładowarkę za 200zł . Zraziłem się i nigdy więcej tel od xiaomi, gwarancja pewnie również wygląda równie wesoło.
  • 16
@yetix: Zraziłeś się i anulowałeś zamówienie, bo konkurencja zrobiła promocje? Ok, rozumiem, że anulować i kupić to co korzystniejsze, ale od razu żeby się zrazić do firmy, bo ta akurat nie robi promocji.... chciałem to jakoś podsumować,ale jednak pozostawię to bez komentarza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@husky83: nie dlatego, że zrobili promocje, ale dlatego, że miałem datę wysyłki umówioną na 27 marca - po to kupiłem w przedpremierze! a tu data wysyłki przesunięta na nieznaną.. no to sorry a telefon mi potrzebny...
@yetix: dokładnie, nie wiem czy to Mi Polska czy w ogóle Mi nie podołało przy tej premierze swojego flagowca xD przecież to jest śmiech na sali... I co chwila przesuwane terminy dostępności to jak szydzenie z klientów.
@yetix: też miałem do odbioru na 27.03. Zamówiłem w przedsprzedaży kilkanascie minut po północy i otrzymałem takie info z xkom.
Witamy serdecznie,

Kontaktujemy się z Panem w sprawie zamówienia na telefon Xiaomi Mi 9. Niestety musimy z przykrością poinformować, że z przyczyn od nas niezależnych producent przesunął dostawę ww modelu na miesiąc kwiecień. Z informacji uzyskanych od Xiaomi sytuacja jest globalna. Jak na tą chwilę producent nie podaje dokładnej daty.

Prosimy
@yetix kto ci ten zegarek kupi? Pomyśl sobie jakie problemy będzie mieć tą osobą która od Ciebie kupi zegarek jeśli będzie chciała go oddać na reklamację