Aktywne Wpisy
iluvmypickle +23
HAHAHAHHAHHHAHHA NIE MOGE Z TEGO MEMA CZAICIE? CHODZI O TO ZE PAPIEZ JADL KREMUWKI PO MATURZE KTOS DODAL SMIESZNY NAPIS, JESZCE WIDZIALEM TAKIEGO ZE PAPIEZ RÓÓÓÓCHAL MALE DZIECI I TO JEST TAKIE ŚMIESZNE ROZUMIESZ????? JESZCZE MAM TAKI Z 2137, PAPAJEM, ZE GWALCIL DZIECI I ROZNE RYMOWANKI, PRZERUBKI I ŻUŁTA MORDA HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA... DALEJ NIE ROZUMIESZ????????
BO CHODZI O TO ZE PAPIEZ MA DUZO ZWOLENNIKOW W POLSCE A MY GO WYZYWAMY PRZEZ CO JESTESMY
BO CHODZI O TO ZE PAPIEZ MA DUZO ZWOLENNIKOW W POLSCE A MY GO WYZYWAMY PRZEZ CO JESTESMY
drylu09 +12
I jakies debilne zabawy oczepinowe. Niektóre są spoko, ale jakieś udawanie ruchańska na parkiecie już nie bardzo.
A i jeszcze #!$%@? mnie Winda do nieba jako piosenka o pięknej miłości XD
W sumie to jeszcze parę rzeczy mnie #!$%@?. #!$%@? mnie więcej rzeczy niż mi się w weselach podoba. Nawet nie przypuszczałam.
Oczepiny - oczywiście ale raczej w normie
Mam wrażenie, że wesele odzwierciedla rodzinę ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Byłam w życiu na ok.30 weselach i żadne nie przypominalo tego stereotypowego, wysmiewanego wesela.
Fajna muzyka - szeroki repertuar, dobre jedzenie, owszem, ktoś tam sie schlal, ale bez burd no i niestety gdy jest alkohol to zawsze sa tacy, co musza wypic za dużo.
W tym roku idziemy na kolejne cztery.
Tak. Lubię wesela.
Lubię jesc, lubię tanczyc i lubie ludzi.
Maz podobnie. Wiec generalnie się dobrze bawiny i
@agaja: A ile z tych par już jest po rozwodzie?
Za to sporo par ma już jedno bądź więcej dzieci i żyją szczęśliwie.
- żyją szczęśliwie
@agaja: Wybierz jedno
Jak wiemy - dzieci nie masz. Zakladam, idac tropem Twojej logiki, że musisz być szalenie szczeskiwy i spelniony, oby jak najdluzej.
Jednak sa ludzie, którym małżeństwo, dzieci i rodzina również dają szczescie ;)
Napisalam, że są ludzie, którym rodzina daje szczęście. To, że Ciebie to nie interesuje nie znaczy, że nie ma ludzi o innych poglądach.
@agaja: To był pstyczek, nie odwracaj kota ogonem.
Zaden pstryczek. Zasugerowales, że życie bez dzieci jest lepsze niż z.
Wiec życzę żeby zawsze takie było. Po prostu.
A za Francje dziękuję.