Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +542
bibi__ +244
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
W Polsce na ulice wyszło raptem z tysiąc kuców, ale wystarczyło; i rząd, i większość europosłów (nawet z PO) była przeciwna dyrektywie.
Niech się Europa od nas uczy, jak to się robi! A jak ktoś z Niemiec albo Francji będzie jeszcze kiedyś próbował nas pouczać o demokracji, to zabiję go śmiechem.
Teraz niestety cała nadzieja w Niemcach. Że zrobią porządek ze swoim rządem, Axelem Vossem i całą CDU. Jest energia, społeczeństwo jest ostro wnerwione i sprzeciw łączy wszystkie środowiska przeciw CDU, więc są szanse.
Francuzi, nawet jeśli by chcieli, nie będą mogli pomóc, u nich już dawno władza przestała słuchać obywateli i grozi im wojskiem. Zresztą mają kraj w rozsypce i poważniejsze problemy, niż ACTA2. Podobnie w Wielkiej Brytanii z powodu Brexitu.
My, niestety, nie mamy wpływu na władze pochodzące z innych krajów. Swoje zrobiliśmy.
#acta2 #stopacta2 #internet #niemcy #niemehrcdu
nikt nikomu nie grozi wojskiem bo demonstruje, a niemcy wpłyną na rząd bo w przeciwieństwie do nas wiedzą co to demokracja i prędzej cdu wyleci
@cotusieodjanie: Francuzi domagają się ustąpienia Macrona. Macron w odpowiedzi, zamiast rozpisać wybory, straszy ich wojskiem.
@cotusieodjanie: Tylko rząd niemiecki chyba tego nie wie XDD
a w niemczech wiedzą, ale oni też wiedzą czym są dyrektywy i prawo będzie dyskutowane u niech przez kolejne lata