Aktywne Wpisy
Boje się. W poniedziałek wyprowadza się ode mnie dziewczyna. Po 4 latach związku wszystko się skończy. Zostanę sam. Bez znajomych. Z #!$%@?ą ale dobrze płatną pracą. Nie mam zainteresowań, moje dni wyglądają tak samo - uzależnienie od telefonu. Mam #!$%@? zegar biologiczny przez prace na zmiany. Nie mam na nic siły i ochoty. Od kilku lat cierpię na depresję ale nie chce się faszerować lekami więc jej nie leczę, po za tym
tomaszek86 +19
Ktoś wie o co chodzi takim ludziom? XD
Skoro był zainteresowany to powinienem go jakoś przekonać? Zachęcić? Możecie doradzić? XD
#olx #bekazpodludzi
Skoro był zainteresowany to powinienem go jakoś przekonać? Zachęcić? Możecie doradzić? XD
#olx #bekazpodludzi
2. Zorganizuj gówno sondę na temat poparcia politycznego na wykopie
3. Ogranicz sondę do kilku politycznych tagów (pomijam już fakt ze wpis reklamujący sondę pojawił się tylko dwa razy, a zainteresowanie było znikome)
4. Na podstawie 264 głosów, opracuj wyniki w których ogłaszasz ze Konfederacja wygrywa w wyborach, a Korwin zostaje premierem
5. Usuwaj komentarze podkreślające ze grupa jest niewystarczająca do wyciągnięcia takich wniosków, a sonda jest gówno warta.
6. ???
7. Brak profitu.
https://www.wykop.pl/wpis/39937167/godzina-10-minela-mamy-wyniki-iii-wykopowego-sonda/
#neuropa #wykopowysondazpartyjny #4konserwy #polityka
boli?
@miki4ever: No chyba Ciebie skoro aż musiałeś usunąć wszystkie moje komentarze pokazujące że #!$%@? glupoty xD
@To_ja_moze_pozamiatam: Tak, napisał ze te wyniki w miarę fajnie reprezentują poparcie partii politycznych na wykopie. Jak mu wytknąłem ze na podstawie tych wyników nie da się wyciągnąć takich wniosków, miedzy innymi ze wzgledu na zbyt małą grupę, usunął wszystkie moje komentarze i wrzucił mnie na czarna.
Ja w sumie tylko napisalem, ze wynik jest fajny i co miesiac jest wiecej glosujacych, no ale przyznaje sie bez bicia, jestem nieprofesjonalny i nie powinienem brac pieniedzy za taka prace.
#wykopseriousbusiness
Jest też napisane, że liczba uczestników wzrosła więc pewnie z każdym miesiącem notowanie będzie bardziej wiarygodne. Nie podoba się to wrzuć tag na czarno a nie kręcisz aferę na cały wykop jak byś odkrył manipulację...
@To_ja_moze_pozamiatam: Nie wynik, a wniosek oparty o wynik.
Niby gdzie kręcę aferę? Opisałem sytuację i tyle.
@To_ja_moze_pozamiatam: ...
Dobranoc.
@To_ja_moze_pozamiatam: Ile jeszcze razy muszę powtórzyć że problemem nie jest ilość głosów oddanych w sondzie, a błędne wnioski oparte na głosach?
@To_ja_moze_pozamiatam: Bohater tego wpisu takie wnioski wyciągnął, co udowodnilem kilka komentarzy temu.