Aktywne Wpisy
IdillaMZ +377
Prosta odpowiedź dlaczego Kaczyński tak Tuska nienawidzi. Dorobiliśmy się szefa, który przywrócił u naszych partnerów nadzieje, że z Polską nie tylko będzie można rozmawiać, ale że Polska wraca do prowadzenia jakiejkolwiek polityki w Europie.
Atawizmy Kaczynskiego w praktyce osłabialy jedność Europy w konfrontacji z Rosja, ponieważ Polska zamiast działać na rzecz wypracowania jakiegoś wspólnego mianownika w Europie, ograniczała się do szczekania na większych, formułowania wszystkich tych chorych bredni wobec UE, Francji i
Atawizmy Kaczynskiego w praktyce osłabialy jedność Europy w konfrontacji z Rosja, ponieważ Polska zamiast działać na rzecz wypracowania jakiegoś wspólnego mianownika w Europie, ograniczała się do szczekania na większych, formułowania wszystkich tych chorych bredni wobec UE, Francji i
Kempes +70
Dodam, że redukuję.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #suplementy
Zależy też które partie mięśni będziesz trenował. Jeśli różne, można by coś regeneracyjnego wrzucić. Przy tych samych mięśniach - nie trzeba.
Mi chodzi o to aby zjeść już po całym treningu po siłowym + cardio.
Nie jedz między nimi.
@Grzemaart: CO xD
A weź objaśnij, dlaczego tak.
@Grzemaart: a czytałeś wpis OPa?
A dla innej: wracam z siłki 10 minut autem do domu (jeszcze trzeba wyjść z siłki, pogadanie ze znajomym itp), biorę prysznic i idę na rower, ale nie wykonuję innych czynności pomiędzy - więc bezpośrednio.
Wiesz co miał OP na myśli?
Dlatego napisałem, że jeśli jest poniżej 30 minut
@Grzemaart: tak, umiem czytać ze zrozumieniem. OP kończy trening siłowy, przechodzi na strefę maszyn, wsiada na rower stacjonarny i około godziny robi kardio. Mam rację @patwoh?