Aktywne Wpisy
Viado +42
Ale gniję z ludzi co kupują mieszkania w dużych miastach bo tam "jest co robić". Płacicie gigantyczne pieniądze tylko przez to że nie potraficie sobie sami zagospodarować czasu i nie macie hobby. No bo co niby te duże miasta mają takiego wspaniałego do zaoferowania. Kino, teatr i knajpy? Ileż to razy w roku chodzicie do tego teatru albo kina? Jeszcze rozumiem jak ktoś jest uzależniony od alko i co drugi dzień chodzi
Bubsy3D +219
Ja 173cm wzrostu. Zakolak. Wątłej budowy fizycznej. Dziś wróciłem z mojego kołchozu po nocnej zmianie. Pracuje tam od... w sumie od kiedy pamiętam. To miała być moja pierwsza "prawdziwa praca" i odskocznia do lepszej. Zarobki chłopskie, polskie. Mieszkam z rodzicami. W zasadzie na wynajęcie pokoiku, by starczyło. Kawalerki już słabo. Mam swój pokój więc po co. Dokładam się do opłat. Auto też mam! Srebrny golf V 1.4 LPG. Jak go kupiłem bardzo
@stormkiss: Owszem, bo jak się ludzie przesiądą na komunikację to wzrosną w niej zyski i będzie można ją poprawić. Poprawa infrastruktury nie zawsze oznacza poprawę płynności ruchu - a często nawet jest wręcz przeciwnie: https://pl.wikipedia.org/wiki/Paradoks_Downsa-Thomsona
@Szab: wierzysz w to co piszesz? W przypadku wroclawia, to chyba tylko jakas spec ustawa przekonaja ludzi, do mpk. Cos w stylu "wojsko bedzie strzelac do kazdego samochodu w promieniu 3km od rynku".
Mpk pracowalo latami na opinie najgorszego barachla, ktore spoznia sie z ktorego wylatuja kursy itd. ITS jako wielki sukces sie
@Szab: ja #!$%@? - już sama decyzja o korzystaniu z mpk to jest dramat, a co dopiero za to płacić.
te wszystkie biletomaty to, poza oczywistym zajebistym interesem dla mennicy, chyba tylko dlatego żeby sprzedawca biletów nie musiał się osobiście wstydzić przed klientem (-‸ლ)