Wpis z mikrobloga

Beka z wykopków, którzy myślą, że Gwiazdowski dostanie więcej jak 2 % XDDDDDD. Gość jak osiągnie 1 %, to będzie dla niego sukces, bo nikt go nie zna i każdy ma #!$%@? w jego gadanie. Chyba tylko postkuce z sokuzraka czy innych pokrewnych fanpageów prowadzonych przez pewną osobę, zagłosują na tego populistę, co na listach ma jakichś karierowiczów XD
#gwiazdowski #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #polityka
  • 23
Gość jak osiągnie 1 %, to będzie dla niego sukces, bo nikt go nie zna i każdy ma #!$%@? w jego gadanie. Chyba tylko postkuce z sokuzraka czy innych pokrewnych fanpageów prowadzonych przez pewną osobę, zagłosują na tego populistę, co na listach ma jakichś karierowiczów XD

@Wilczek03: no ja rozważam głosowanie na niego, o wiele lepszy wybór niż PiS czy PO
@CytrynowySorbet: zauważyłem, że w końcu zaczynasz pisać z sensem
A jest sporo ciekawych postaci w Konfederacji: Mentzen,Kulesza,Wilk,Sośnierz. Wy idziecie za kultem jednostki i głosujecie na typa, którego ludzi kompletne nie znacie i który nie może liczyć na więcej jak 1-2 % nawet na jesieni.
Zmarnuj głos. Konfederacja pewnie będzie ocierać się o 5 %

@Wilczek03: zobaczymy, bo rozważam głosować tutaj albo tutaj. > a wy zagłosujecie na kolesia, który dostanie w przybliżeniu 1 %

@Wilczek03: mi się zdaje, że ma szansę na więcej

A potem będziecie na soczkach robić memy o Morawieckim XD

@Wilczek03: nie, ja wtedy emigruję z kraju i wrócę, aby posprzątać jak to wszystko jebnie( ͡° ͜ʖ ͡
To takie myślenie: Nie głosuję na Konfederację, bo jest tam X osób, których nie lubię, choć jest X osób, które cenie. Więc zagłosuje na Gwiazdowskiego, bo jest 1 osoba którą lubie, ale X osób, których nie znam, a mogą okazać się jeszcze gorsi i to w 90 % XD
Wy idziecie za kultem jednostki i głosujecie na typa, którego ludzi kompletne nie znacie i który nie może liczyć na więcej jak 1-2 % nawet na jesieni.

@Wilczek03: Najpierw trzeba czekać kogo na listy wrzuci, no KNP się rozpadło po ostatnich eurowyborach, a więc to też taki kocur w worku
Więc zagłosuje na Gwiazdowskiego, bo jest 1 osoba którą lubie, ale X osób, których nie znam, a mogą okazać się jeszcze gorsi i to w 90 % XD

@Wilczek03: przecieniasz, Gwiazdowski jest pokazywany w takich mediach, gdzie nie ma krula, patrz chociażby Wprost czy Rzeczpospolita, więc jest szansa inny target. Na wybory mam dosłownie wybór między Gwiazdowskim i krulem, no jak krul odpali protokół 1% to chyba wiesz kogo będę musiał
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Wilczek03: Sośnierz to taki sam oszołom jak Braun, Godek czy Korwin. Człowiek który twierdzi że zwierzęta nie mogą cierpieć, bo nie mają duszy zasługuje tylko i wyłącznie na pogardę. Wilk z tego co pamiętam jak słuchałem go kilka lat temu, też mówi rzeczy sprzeczne z tym, co głośno mówi co wyznaje. Mentzen jest jeszcze niewiadomą, bo wydaje się sensowny, ale nikt sensowny z takimi szurami się zbrata, więc twierdzę że jeszcze
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Kaczypawlak: tak naprawdę to jestem za każdym, kto będzie rządził z przestrzeganiem prawa i konstytucji, kto nie jest za rozdawnictwem i kto jest za dalszą integracją europejską (a przynajmniej przeciwko oddalaniu się od centrum UE i naszej obecnej sytuacji). Dotychczas PO wydawało mi się najbliżej tych punktów, ale w momencie jak zaczęli licytować się z PiSem na rozdawnictwo to mocno mi podpadli, jednak w sprawach europejskich dalej mi do nich najbliżej
A jest sporo ciekawych postaci w Konfederacji: Mentzen,Kulesza,Wilk,Sośnierz. Wy idziecie za kultem jednostki i głosujecie na typa, którego ludzi kompletne nie znacie i który nie może liczyć na więcej jak 1-2 % nawet na jesieni.

@Wilczek03: Jest też Godek i Braun. Wybacz, ale na fundemantalistów nie głosuję. Plus nie chcę wyjścia z UE, ani zakazu aborcji.
Dotychczas PO wydawało mi się najbliżej tych punktów, ale w momencie jak zaczęli licytować się z PiSem na rozdawnictwo to mocno mi podpadli, jednak w sprawach europejskich dalej mi do nich najbliżej i dlatego waham się między KE a Gwiazdowskim, z obecną przewagą na Gwiazdowskiego.

@CytrynowySorbet: Ja PO spisałem na straty po 2007 jak "realizowali" swój program, ja jestem zwykłym liberałem i kurde nie miałem na kogo głosować poza JKM od