Aktywne Wpisy

Kupamilosci +395

gzymspiwniczny +19
Byłem na ruchaniu u prostytutki. Ciężko to nazwać w sumie ruchaniem, ogólnie żałuję i odradzam bo można się poczuć jescze gorzej.
1. Znalazłem namiary poprzez www i potem smsami ustaliłem termin
2. Panna z miasta obok bo strach, że gdzieś potem mnie zobaczy z matką na zakupach itp.
3. Przyszedłem, prysznic, herbata bo widziala że zmarzłem
4. Zapytała co chcę, chciałem od tyłu.
Ogólnie jakoś się trzymałem do tego momentu, stres był
1. Znalazłem namiary poprzez www i potem smsami ustaliłem termin
2. Panna z miasta obok bo strach, że gdzieś potem mnie zobaczy z matką na zakupach itp.
3. Przyszedłem, prysznic, herbata bo widziala że zmarzłem
4. Zapytała co chcę, chciałem od tyłu.
Ogólnie jakoś się trzymałem do tego momentu, stres był

#gwiazdowski #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #polityka
@Wilczek03: no ja rozważam głosowanie na niego, o wiele lepszy wybór niż PiS czy PO
@CytrynowySorbet: zauważyłem, że w końcu zaczynasz pisać z sensem
@CytrynowySorbet: populistą jest teraz każdy, kto zagraża duopolowi PiS-u i PO
@CytrynowySorbet: a na co to komu? To wykop.pl xD
@Wilczek03: zobaczymy, bo rozważam głosować tutaj albo tutaj. > a wy zagłosujecie na kolesia, który dostanie w przybliżeniu 1 %
@Wilczek03: mi się zdaje, że ma szansę na więcej
@Wilczek03: nie, ja wtedy emigruję z kraju i wrócę, aby posprzątać jak to wszystko jebnie( ͡° ͜ʖ ͡
@Wilczek03: Najpierw trzeba czekać kogo na listy wrzuci, no KNP się rozpadło po ostatnich eurowyborach, a więc to też taki kocur w worku
@Wilczek03: przecieniasz, Gwiazdowski jest pokazywany w takich mediach, gdzie nie ma krula, patrz chociażby Wprost czy Rzeczpospolita, więc jest szansa inny target. Na wybory mam dosłownie wybór między Gwiazdowskim i krulem, no jak krul odpali protokół 1% to chyba wiesz kogo będę musiał
xD #!$%@?, ile raczyska w jednym miejscu.
#bekazkuca
XD
@CytrynowySorbet: no wcześniej byłeś za PO(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Wilczek03: Gwiazdowski to zwykły liberał a nie antysystemowiec(✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Wilczek03: Jest też Godek i Braun. Wybacz, ale na fundemantalistów nie głosuję. Plus nie chcę wyjścia z UE, ani zakazu aborcji.
@Wilczek03: Kiedy niby mieliśmy liberałów? A w sumie, co rozumiesz pod pojęciem "liberał"?
@CytrynowySorbet: Ja PO spisałem na straty po 2007 jak "realizowali" swój program, ja jestem zwykłym liberałem i kurde nie miałem na kogo głosować poza JKM od