Wpis z mikrobloga

@absinth: fotografia w sensie robienie zdjęć na urlopie małpka?

Gry planszowe to tez moja pasja, czasem gram w Monopol.

Niech zgadne, lubisz tez muzykę i szybkie auta, ale bez elektroniki i z kołem zapasowym?
  • Odpowiedz
@miki4ever: hah, no nie trafiłeś :) chociaż nie powiem, noszenie lustrzanki z kilkoma obiektywami bywa upierdliwe ;)
monopoly natomiast raczej nie zaliczyłabym do swojego top 10 gier ale jasne, jak nie ma nic innego to i w to można zagrać, wiadomo.
muzykę to chyba każdy lubi, jasne, fajnie jak coś sobie gra w domu. a samochody... widzę, że patrzyłeś na komentarze ;) owszem, nie jestem fanką przesadnej ilości elektroniki w
  • Odpowiedz
  • 1
@WodaDoPicia jezus przekrzykiwanie się kto ma lepsze hobby jak jakieś dzieci XD albo czy to czym się interesuje to prawdziwe hobby albo nie, tacy ludzie są chyba najbardziej #!$%@?
  • Odpowiedz
@absinth: zawsze mnie to fascynowało, po co nosić lustrzankę i 30 obiektywów, skoro nowy iPhone zrobi praktycznie to samo lub lepsze zdjęcie? Jeszcze w tym samym czasie wrzuci mi je do chmury, przez co jak wsiądę do auta to sobie mogę od razu zobaczyć zdjęcie na wyswietlaczu:)

Ja ostatnio robiłem trasę 500 mli i usnąłem na autostradzie. Bez elektroniki bym pewnie nie żył, dzięki elektronice auto sobie spokojnie jechało póki
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@WodaDoPicia: przecież taka gradacja zainteresowań jest bez sensu bo to rzecz w 100% subiektywna. Ameby zdarzają się i z jednej i z drugiej strony a Wy tu wojny toczycie xd
  • Odpowiedz
@miki4ever: no nie, uwierz, nie zrobi takiego samego zdjęcia :) pomijam już oczywiście różnicę w wielkości matrycy itp., przyjmijmy zwykłe zdjęcia na użytek prywatny- aparat pozwala na zdecydowanie większą kontrolę nad efektem końcowym zdjęcia. ale jasne, do robienia zdjęć Brajanka i zwykłych pstryków i telefon się nada (sama zastanawiam się nad wymianą wymęczonego 5s na coś nowego ze względu właśnie na stan aparatu) :)
staram się nie wsiadać za kierownicę
  • Odpowiedz
@chrystusie: No przegrywy nie maja czesto zainteresowan bo wtopili na loterii genetycznej, co wiaze sie nie tylko z defektami fizycznymi, ale tez brakami intelektualnymi. Z taka roznica, ze taki przegryw nie zalozy raczej rodziny i nie splodzi dzieci, a to karynsko bedzie mialo na Tinderze sporo atencji i uzna, ze jest bardzo atrakcyjna seksualnie i zasluguje na chada co najmniej 8/10 i z powodzeniem urodzi potomstwo. To frustrujace, bo przy
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@chrystusie: tak sobie tłumacz :D widzę, ze gorąco próbujesz wmówić sobie, ze coś wartościowego Ci zostało prócz rajstop za 5 ziko z Ali xD

Chrystusie z kim ja tu mam do czynienia...
  • Odpowiedz