Wpis z mikrobloga

@Aroneu: nie mówię tu o trollach które dla heheszków piszą głupie komentarze by celowo trafić na #spermochlip tylko o normalnych ludziach którzy pytają gdzie kupić dane rajstopy czy po prostu napisali ze jest fajnie i powodzenia w challange ;) o dziwo, jest takich osób naprawdę sporo, nie wszyscy uważają że kobiety są złe :p
  • Odpowiedz
  • 4
@chrystusie Czyli twoim zainteresowaniem jest praca gdy robisz wpisy na fejsie do czego dorabiasz jakaś otoczkę zajebistosci bo uczestniczysz w szkoleniach...

Równie dobrze Mirek może powiedzieć że interesuje się gastronomią jak robi w McDonald's bo też miał szkolenia i pichci żarcie.
  • Odpowiedz
@chrystusie: mam nadzieję, że nie celujesz tą wypowiedzią we mnie? Nigdzie nie powiedziałem, że kobiety są złe.
Nie możesz mieć pewności, że to są trolle, dla mnie to powszechni odbiorcy twojego CZELENDŻU.
Swoją drogą xD Powodzenia w czym? W zmienianiu bielizny codziennie? XD
I po co im takie rajstopy? Tylko nie mów, że dla ich partnerek, bo te chyba same wiedzą jak mają się ubrać xD
Prawda jest taka, że
  • Odpowiedz
@Aroneu: piszą do mnie również kobiety które z mojego polecania kupują sobie rajstopy, oraz mężczyźni kupujący rajstopy swoim dziewczynom czy żonom, co w tym złego? To zawsze miły prezent, coś ładnego by założyć do jakiegoś stroju czy do sypialni :)
  • Odpowiedz
@chrystusie: dobra, ignorujesz połwę wiadomości i odpowiadasz wymijająco, więc czas to zakończyć, nie będę sobie psuć krwi w tę piękną niedzielę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@WodaDoPicia: a w komentarzach ludzie się przekrzykują, że mają jakieś hobby albo nie mają. A może wystarczy być dobrym i zaradnym człowiekiem? #!$%@? mnie interesuje czy lubisz windsurfing czy czytanie książek jedna z drugą. Jak coś takiego czy innego lubisz to fajnie, jak nie to nie. To magicznie nie powinno zmieniać tego jaki jest człowiek i jak jest postrzegany.
  • Odpowiedz
  • 0
@mikau
może trochę w tym racji jest, jednakże osoby posiadające jakiekolwiek hobby zazwyczaj są lepszymi partnerami do rozmów
ale to tylko takie osobiste spostrzeżenie
  • Odpowiedz