Aktywne Wpisy
mateuszmozol +9
#informatyka #facebook #socialmedia #gownowpis #niebieskiepaski #rozowepaski #haker #programista15k
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.

czerwonykomuch +82
I CO FAJNOPOLAKI?
W ciągu doby cała ukraińska wyprawa została rozbita. Tysiące rannych i zabitych. Spalony sprzęt NATO będzie prezentowany na placu czerwonym w Moskwie - stolicy nowego, wielobiegunowego świata. Zełeński (Grynberg) znów posłał Ukraińców na rzeź, samemu zostając miliarderem. Do ostatniego Ukraińca. Jak mówił Pan Prezydent Putin, twórca idei rozsądnego konserwatyzmu, Wielka Rosja jeszcze nawet nie zaczęła, zobaczycie dopiero jak wejdzie drugi rzut wyposażony w pozbawione analogów na świecie czołgi T-14
W ciągu doby cała ukraińska wyprawa została rozbita. Tysiące rannych i zabitych. Spalony sprzęt NATO będzie prezentowany na placu czerwonym w Moskwie - stolicy nowego, wielobiegunowego świata. Zełeński (Grynberg) znów posłał Ukraińców na rzeź, samemu zostając miliarderem. Do ostatniego Ukraińca. Jak mówił Pan Prezydent Putin, twórca idei rozsądnego konserwatyzmu, Wielka Rosja jeszcze nawet nie zaczęła, zobaczycie dopiero jak wejdzie drugi rzut wyposażony w pozbawione analogów na świecie czołgi T-14

#acmilaninfo - hasztag do śledzenia wszystkich newsów.
Przede wszystkim polecam:
Sevilla chce Samuela Castillejo
Bakayoko przerwie klątwę wypożyczonych piłkarzy?
Betis gotowy wpłacić klauzule wykupu za Lo Celso
Spis:
Douglas Costa w miejsce Suso?
Kolejnym Brazylijczykiem w AC Milanie zostanie Pedrinho?
Betis gotowy wpłacić klauzule wykupu za Lo Celso
Piątek strzelił w tym sezonie dla trzech drużynSevilla chce Samuela Castillejo
Kaka: Paqueta jest gotowy
Bakayoko przerwie klątwę wypożyczonych piłkarzy?
ICC: Poznaliśmy kolejnych reprezentantów
Prezydent Cagliari: Mam nadzieje, że Barella zostanieRui Costa: Wkrótce Milan wróci na szczyt
Cafu: Gattuso jest lepszym trenerem niż piłkarzem
Pierpaolo Marino: Chiesa będzie grał w Juventusie
Liverpool – AC Milan 3:2 Pirlo wciąż to ma
Lucas Paqueta z pierwszym trafieniem w reprezentacji
ac milan pl
#acmilan #mecz #seriea #pilkanozna #milan #piatek
źródło: comment_SxH8W5qivHHnqoouPtXwdgDu18JY6cwt.jpg
Pobierz