Wpis z mikrobloga

Było teraz w gorących #aferabetonowa, tj. @Vilyen napisała ten wpis.

Widziałem, jak powstawało wiele mitów i dziwnych historii, było też mnóstwo pytań, a więc...

Jak ktoś ma jakieś pytania jak wyglądała praca w #leroymerlin (#zielonacastorma) to śmiało - chociaż od kiedy zmieniłem pracodawcę na prawdę niewiele się zmieniło :D

Pracowałem tam jako doradca klienta (plus miałem kilka innych obowiązków) grubo ponad trzy lata, łącznie w dwóch placówkach i na trzech działach (glazura, budowlany, farby i lakiery) - najwięcej oczywiście na prawilnej budowlance ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiele widziałem, wiele wiem, tak że generalnie #ama - pytajcie o co chcecie :P

#budownictwo #budujzwykopem #remont #remontujzwykopem #liroymerlin #pdk #niewiemjaktootagowac #beton

EDIT: Na budolancew byłem odpowiedzialny za pod rejon bruku, bloczków, pustaków (koledzy się nie liczyli) i cegieł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Danicen: Nie, ale był gość który chciał kupić żelbet i nie wiedział co to jest xD
@Destruktor91: Nope, od transportu i wnoszenia jest firma zewnętrzna, więc generalnie śmianie się "hehe pracownik liroja wnosi hehe" jest trochę z d--y, ale wiadomo o co chodzi :)
  • Odpowiedz
@puaczek: Zwykła pełna, taka za nie całą złotówkę. Często rozpadała się w rękach, nazywana w liroju "chujcegłą".
@aycan: Teraz pracuję gdzie indziej, w LM jak odchodziłem zarabiałem ok. 2k miesięcznie, teraz z tego co wiem na łapę w moim mieście (ok. 100k mieszkańców) jest to 2100-2300 PLN.
@Destruktor91: Żeby było śmieszniej kierowcy są od wnoszenia xD
  • Odpowiedz