Aktywne Wpisy
amozetoostatniraz +314
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Pan_krecik +738
#krakow #finanse #ubezpieczenia
Czy myślałeś o ubezpieczeniu na życie?
@Scaab: @kinasato: @teluch: Wydawało mi się, że taki stereotyp jest w starszych ludziach i się to zmienia. Teraz firmy ubezpieczeniowe konstruują umowy jak najbardziej czytelne dla zwykłych klientów zaś same wyłączenia muszą być wypisane w umowie.
Szwagier i jego żona dostali kase po urodzeniu dziecka, szwagirerka dodatkowo z swój pobyt w szpitalu, a ponoć płacą grosze.
To trochę bardziej złożone i powodów jest kilka.
1. kraj januszy bez wyobrazni i cebuli. "panie co ja bede placil za jakies ubezpieczenia! tyle lat nic sie nie dzialo to na pewno nie stanie sie teraz"
2. trudnosci w czytaniu ze zrozumieniem, a w nastepstwie tego placze w internecie, ze go okradli i oszukali w zlej ubezpieczalni. statystyczny obywatel tego kraju podpisuje cos czego nie rozumie, nie przeczyta nawet pobieznie zakresu,
Co do życiówki to tez slabo bo po co placic jak nic z tego nie mam. I tak potem nabijano ludzi w poliso-lokaty, ktore mialy byc ubezpieczeniem.
Z ciekawosci, agencja
@ferbenb: A jak jest wysokość takiego świadczenia i jak długo można je dostawać przy założeniu, że ma się to ubezpieczenie za 150-200zł?
Są też polisy, które gwarantują Ci leczenie nowotworu za granicą w placówkach wyspecjalizowanych w tej chorobie.
Ale to nie są polisy takie za 50 zł jakie oferowane są w zakładzie pracy tylko indywidualnie dopasowane