Aktywne Wpisy
MrSknerus +83
Mówcie co chcecie ale po ponad dekadzie spędzonych w gabinetach psychoterapeutów i psychiatrów doszedłem do wniosku, że niewiele się ta profesja różni od wrózbiarstwa xD U wróżki też oczywiście byłem swojego czasu, klasyczne gadanie ogólnikami w stylu efektu horoskopu, szczególnie jak wyciągnie od ciebie jakieś strzępki informacji bo w końcu o coś musisz spytać.
Na terapii czuje się podobnie, jeszcze jak miałem fobie na kiju to ok bo mi dawała narzędzia jak
Na terapii czuje się podobnie, jeszcze jak miałem fobie na kiju to ok bo mi dawała narzędzia jak
Viado +50
To jest niesamowite i straszne jak ludzie uwierzą we wszystko jeśli tylko jest to puszczane w mass mediach i argumentowane tym że tak twierdzą "naukowcy". Pamiętam od dziecka jak straszono nas że zaraz morze się tak podniesie że zaleje hel i w ogóle pół polski. A tymczasem w praktyce - poziom wody jest dalej na tym samym poziomie.
Obecnie bardzo forsowana jest narracja o "katastrofie klimatycznej" spowodowanej CO2 który ma rzekomo wpływać
Obecnie bardzo forsowana jest narracja o "katastrofie klimatycznej" spowodowanej CO2 który ma rzekomo wpływać
#gownokierunekus <-- tag do obserwowania lub czarnolistowania
Konkurs na największe gówno proponowane przez Uniwersytet Śląski.
Ostatnio zdecydowaliście, że najbardziej gównianym kierunkiem Wydziału Nauk Społecznych cz. II jest Praca socjalna
Dzisiaj ostateczna dogrywka Wydziału Nauk Społecznych
ZAGŁOSUJ NA NAJBARDZIEJ GÓWNIANY KIERUNEK
NAJWIĘKSZY GÓWNOKIERUNEK SPOŚRÓD NIŻEJ PODANYCH TWOIM ZDANIEM TO: