Aktywne Wpisy
lepaq +13
Sepia +25
Czy są w ogóle jakieś rozwinięte państwa na świecie z wysoką dzietnością? Otóż są. A raczej jest. Jedno. Izrael. Tylko, że tam posiadanie trójki i więcej dzieci to moralny, patriotyczny, religijny, obywatelski, rodzinny i osobisty OBOWIĄZEK. Mocno wspierany i propagowany na każdym kroku. Oprócz tego rodzicielstwo jest promowane jako coś po prostu fajnego, modnego, dającego szczęście i przynoszącego zyski (xd). Słowem, presja na posiadanie dzieci jest w Izraelu ogromna, dodatkowo żydzi mają
Wkopalem sie w niezle gowno i nie wiem jak z niego wyjsc.
tl;dr: powiedzialem dziewczynie i znajomym ze umiem dobrze plywac, wiec oni organizuja wyjazd nad jezioro jak bedzie cieplo a potem do Chorwacji gdzie chca sie kapac, a ja nie umiem plywac
Ogolnie sytuacja wyglada tak:
Mam duza traume zwiazana z plywaniem. Obecnie 26 lvl, ale w wieku guwniaka jak w szkole chodzilem na basen to bylem przesladowany i kazda lekcja wf, zwlaszcza na basenie to byla dla mnie trauma. Raz mialem taka sytuacje jak moi oprawcy mnie podtapiali, jeden mnie trzymal od dolu a drugi mi sciagnal kapielowki wiec bylem nagi, probowalem wa panice wyjsc ale jeden mnie trzymal i uderzylem dosc mocno glowa o kant brzegu od basenu. Zaczalem sie topic, ratownik mnie wyciagal jak bylem nagi. To jedna z wielu akcji ale mam ogromna traume i przez to boje sie wody. Ogolnie te cwele zniszczyli mi zycie, ale to temat na osobne wyznanie.
Jak sie nauczyc plywac bojac sie wody w wieku 26 lat? Czy znacie jakies dobre szkoly plywackie? Jestem z Gdyni i fakt ze mieszkam nad morzem cale zycie a nie umiem plywac nie pomaga.
Chcialbym nauczyc sie utrzymywac na wodzie i zeby nie bylo siary gdy pojade z nimi nad morze czy nad jezioro.
#gdansk #gdynia #sopot #plywanie #trojmiasto #sport #basen #plywajzwykopem
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
@AnonimoweMirkoWyznania:
Twój wpis wygląda na błędny.
Dokąd płyniemy? Opłynięcie dookoła Bałtyku!
Statystyki, ranking, itp. można oglądać na stronie http://plywajzwykopem.adammik.eu
Komentarz usunięty przez autora
Do autora postu: po pierwsze nie ma sensu ukrywać przed
Komentarz usunięty przez autora