Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +813
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Z okazji 5 urodzin Gearbest mam dla Was kolejne #rozdajo #golarka #sowhite #xiaomi i pod recenzją Xiaomi Mi9 2 sztuki #miband3 #miband
Aby wziąć udział w losowaniu wystarczy zaplusować wpis i napisać komentarz
Losuje za pomocą mirkolos po 25.03.2019
Do wygrania Golarka Xiaomi So White ES3. A w recenzji przy okazji Gearbest dorzuca2x Xiaomi Mi Band 3, ale to już na zasadach z wideo więc zapraszam do obejrzenia jak interesuje was tylko konkurs to w opisie macie zasady :)
----------------------------------------------------------
Recenzja wideo Xiaomi Mi 9 na YouTube + konkurs na 2x Xiaomi Mi Band 3 KLIK
----------------------------------------------------------
GRUPA CHIŃSKIE PROMOCJE NA FACEBOOK: KLIK
Urodzinowe promocje Gearbest tutaj KLIK
Jutro tj. 21.03 podobno mają być najlepsze promo :) Mam nadzieję że uda się złapać coś dobrego.
Jeżeli możecie zostawcie suba na kanale.
Zapraszam do udziału i życzę powodzenia.
Pozdrawiam :)