Aktywne Wpisy
amozetoostatniraz +314
Ale dzisiaj antypolaków d--a piecze, że ktoś sobie idzie z polską flagą w polskie święto XD . Wy tylko z tęczową albo z ukraińską byście chodzili xd
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
Pan_krecik +738
Większość tych kobiet, które tak histerycznie bronią aborcji i twierdzą, że płód to nie człowiek, same jej dokonały i teraz zachodzi u nich element wyparcia. To jak u złodzieja który przyłapany na gorącym uczynku twierdzi, że kradzież to nic takiego, zresztą i tak wszyscy kradną.
I te same kobiety często pochylają się nad losem kurczaczka czy świnki na farmie albo dzika w lesie czy karpia w stawie, a przy tym bezwzględnie zamordowały(by) własne dziecko.
Change my mind
i jakie to ma znaczenie? Przecież ta analogia nie polega na moralnym porównaniu aborcji z katowaniem psa. Aby prawidłowo oszacować moją inteligencję musiałbyś mieć co najmniej taką samą. Niemożność zrozumienia prostej analogii każe mi wątpić, że takową posiadasz.
No i świetnie, co w tym złego? lol
Człowiek ucieka od odpowiedzialności przez całe życie, a bierze ją na siebie w sprzyjających warunkach.
Komentarz usunięty przez moderatora
Osobiście nie czułabym większej radości i ulgi już po zabiegu. Nienawidzę dzieci, nienawidzę idei ciąży, nienawidzę wszystkiego co jest z tym związane. r/childfree
Kolejna, co ciąże porównuje do wyrwania zęba. Morderca też zazwyczaj nie powie, że ofiarę ,,zabił", bo dla niego ofiara wcale nie żyła. Jak widzę zwolennicy aborcji mają ten sam mechanizm wyparcia.
@Koritsu:
No spoko. Ja na ten przykład nienawidzę długów, nienawidzę idei kredytów, wszystkiego co jest z tym związane i dlatego nie zadłużam się, ale gdyby do tego doszło to bym kredyt sumiennie spłacał ( ͡°
Wszystko czego chcę to wolność. I możliwość podjęcia wyboru. Mojego wyboru, który nie narusza w żaden sposób wolności wszystkich umoralniających szczekających prawaków, którzy pierwsi by się obsrali gdyby wpadli z
W sunie mógłbym zastosować waszą (twoją i OPa) taktykę i wytknąć wam przyrównywanie bezmózgiej zygoty do czującej i myślącej ofiary wypadku.
Nie. Konsekwencją seksu może być ciąża. Konsekwencją ciąży może być aborcja, poronienie albo poród, a także utrata zdrowia lub nawet życia matki.
No i nikt cię nie zmusza do brania kredytów, nie możesz go też wziąć przez przypadek, pomimo wszelkich starań aby
@Jednofazowa_kaczka_wskazujaca: kolejna bzdura. Nie jest zdolny do rozporządzania, a nie posiadania.