Aktywne Wpisy
calban +901
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
lorquu +526
#powodz No tak bo czasu było mało żeby s--------c…
Nie dziwie się wspólczesnym przegrywom że boją się i nienawidzą kobiet, skoro statystyczna polka jest od nich 4 razy ładniejsza. Do tego dochodzi całe zaplecze technologiczne w postaci fryzjerów, kosmetyczek, makijażystek i stylistek. Jak wy chcecie znaleźć dziewczynę jak nie dbacie o siebie, a ostatni kupiony przez was elegancki ciuch to garnitur do bierzmowania? XD Przeciez taka dziewczyna z tindera czy instagrama, nawet na was nie spojrzy (-‸ლ) To nie jest tak że polka przebiera, ona po prostu nie chce się za nikogo wstydzić.
#przegryw #p0lka #ladnapani #pieknokobiet #spermochlip
Polki >> dlugo dlugo nic > skandynawki >> latynoski
Zachwycanie się kobiecą urodą nie czyni mnie spermochlipem tak jak ogladanie sportowych aut, nie czyni mnie kierowcą rajdowym. XD
Smutne być karłem 168 (╯︵╰,)