Aktywne Wpisy
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
![bojackHorsemanPatataj - Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem p...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/95b0b5def77c2e4575683020aacd609100bca9dcc4f4e2c32f4e4221d1b40e92,w150.png)
![SzubiDubiDu](https://wykop.pl/cdn/c3397992/SzubiDubiDu_K0kfJvOeMN,q60.jpg)
SzubiDubiDu +635
Niesamowite jest to, że youtube robi co chce, demonetyzuje twórcom filmy bez powodu, psuje własną wyszukiwarkę, usuwa negatywne łapki i jeszcze zarabia miliardy dziennie jako monopolista rynku,
a wy macie ból dupy gdy ktoś instaluje adblocka bo nie zgadza się im płacić hajs.
Tu nie chodzi o to czy to 10 zł, 5 zł lub złotówka. Tu chodzi o #!$%@? ich polityki
#youtube #youtubepremium #adblock
a wy macie ból dupy gdy ktoś instaluje adblocka bo nie zgadza się im płacić hajs.
Tu nie chodzi o to czy to 10 zł, 5 zł lub złotówka. Tu chodzi o #!$%@? ich polityki
#youtube #youtubepremium #adblock
![SzubiDubiDu - Niesamowite jest to, że youtube robi co chce, demonetyzuje twórcom film...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/0b836293c3044aba31b3f872e5d05aa4d75620a79bbf16c4a8f30a469f91c10b,w150.gif)
Moj kraj, taki piekny... widac pisiory bardziej nienawidza prlu (konkurencja? ( ͡° ͜ʖ ͡°)), niz kochaja Polske - i pomnik, ktory nikomu w sumie nie przeszkadza ma byc zniszczony, czy tam "dostosowany" :/.
#polska #swietokrzyskie #pis #ipn #polityka ##!$%@?
Podobnie bylo z chdcia zmiany czarownicy z logo woj. Swietokrzyskiego xD .
Po ostatnich wydarzeniach logicznym jest usunięcie pomnika Kopernika jak również spalenie bibliotek, muzeów i zniszczyć wszystko bo za tym stoją katolicy. Takie nie jest zdanie wykopków z antypolskiego portalu wykop.pl tylko żądanie.
Mój kraj taki piękny jak widzę, że z komuny przeskakujemy na totalny komunistyczny radykalizm. Cze Ge Wara cię pozdrawia.
Przy tym pomniku sprawa jest imo nad wyraz prosta - naziści albo LWP ¯\_(ツ)_/¯.
Serio,
@Student_AWAS: Wiesz, musiałbym dużo pisać. Nie mamy podpisanego traktatu pokojowego z Niemcami po IIWŚ.
Ciągle jednak nie wiem jakie to ma znaczenie w przypadku tego pomnika - myślę, że wielu młodych ludzi np w AL nie myślało
@Student_AWAS: Słyszałeś konferencji 2+4 w Moskwie? To nie jest śmieszne.
Ciągle jednak nie wiem co ma to wspólnego z prawie 50 letnim pomnikiem rpzy S7 :].
RFN istnieje. Obawiałbym się zdać wiążące pytanie.
Niemcy do tej pory nie podpisali z nami paktu bo by to oznaczało uznanie granic i odszkodowanie. Nie wiem jakie siły za tym stoją ale poprzez to mam duże wątpliwości czy Polska jest suwerennym krajem obojętne kto rządzi.
Ten pakt w Moskwie mówi