Witam. Natomiast dzisiaj odpada Platforma Obywatelska, która miała 37,37% głosów i zajmuje ona 9. miejsce. Oczywiście wciąż głosujecie na najgorszą partię polityczną. Dla ciekawskich wziąłem dziesięć partii z sondażu IPSOS z dnia 17 lutego 2019 roku. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jeśli chcesz być jutro wołany możesz kliknąć w plusa lub też zaobserwować tag -----> #wykopowawykreslanka #polityka
@oba-manigger: kurde a liczyłem na Kukiza albo Wolność. aktualnie Biedronia sam popierałbym gdyby nie to że chce zwiększyć socjal, tak to pozostaje Gwiazdowski ale on z kolei będzie ciągle pod progiem wyborczym
@oba-manigger: W tym roku wystartowała partia Wiosna a już jest wytypowana jako najgorsza w ankiecie ( ͡°͜ʖ͡°). Jeszcze nie wygrali tylko zapowiedzieli to co zrobią po wygraniu wyborów parlamentarnych (o ile wygrają).
@oba-manigger: Ciekawy jest tu PSL, bo jak tak dalej pójdzie, to znajdzie się w pierwszej trójce najlepszych partii. A wg powszechnej opinii na Wykopie to jest gównopartia układowców, której już dawno nie powinno być w sejmie.
Ja #!$%@?, ludzie, czy wy macie odrobinę rigczu? Nowoczesną w pierwszą piątkę chcecie wprowadzić?
@Pangia: akurat w tym rankingu tylko ostatni ma znaczenie. Kolejnosc reszty podyktowana jest biezacymi wydarzeniami. Zobacz np SLD na ktore nikt nie glosuje bo nikt o nich nie pamieta, a byli zakałą porownywalną z pis
Chcecie AMA z moim dziadkiem, który był uczestnikiem I wojny światowej? Bardzo dobrze pamięta tamte czasy i sporo ciekawostek których nie dowiecie się z TV (⌐͡■͜ʖ͡■) #ukraina #wojna #rosja #ama
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chcesz być jutro wołany możesz kliknąć w plusa lub też zaobserwować tag -----> #wykopowawykreslanka #polityka
Zagłosuj na najgorszą partie polityczną:
Treść została ukryta...
@SaveznaRepublikaJugoslavija: Nie widzę kukiza i korwina w odpadniętych więc lista jest niepełna.
@Pangia: akurat w tym rankingu tylko ostatni ma znaczenie. Kolejnosc reszty podyktowana jest biezacymi wydarzeniami. Zobacz np SLD na ktore nikt nie glosuje bo nikt o nich nie pamieta, a byli zakałą porownywalną z pis