Właśnie dostałem ostrzeżenie za ten obrazek. Wytłumaczcie mi proszę, co tu jest nie tak, który punkt regulaminu złamałem, bo zaraz nie wyczymie xD Jak tu nawet przekleństwa nie ma
@a__s: wrzuciłem zdjęcia czajnika, które znalazłem na tym portalu. Jest ich jeszcze sporo i wiszą sobie spokojnie od lat. Nie odpowiedziałaś za co poleciał ten post
wrzuciłem zdjęcia czajnika, które znalazłem na tym portalu. Jest ich jeszcze sporo i wiszą sobie spokojnie od lat.
@Rozbojnik_Alibaba: Zdjęcie czajnika, w którym odbijał się nagi mężczyzna. Moderator słusznie usunął treść, jeśli lubisz publikować zdjęcia nagich mężczyzn, w sieci znajdziesz odpowiedniejsze do tego serwisy.
Jak tu nawet przekleństwa nie ma
#starbomba #moderacjacontent #moderacja
Komentarz usunięty przez autora
to dzbany
żeby zawęzić poszukiwania, powiem że post spadł z rowerka za Nieodpowiednie treści
@Rozbojnik_Alibaba: Nie kombinuj, nie dostałeś ostrzeżenia za obrazek, który tu umieściłeś. Ostrzeżenie poszło za inny wpis: https://www.wykop.pl/wpis/39679875/polskiedomy-grazynacore-heheszki-ktos-na-fb-sprzed/#comment-139693643 - wrzuciłeś zdjęcie nagiego mężczyzny. Zdjęcia, na których widoczne są narządy płciowe, nie są tu tolerowane.
Nie odpowiedziałaś za co poleciał ten post
@Rozbojnik_Alibaba: Zdjęcie czajnika, w którym odbijał się nagi mężczyzna. Moderator słusznie usunął treść, jeśli lubisz publikować zdjęcia nagich mężczyzn, w sieci znajdziesz odpowiedniejsze do tego serwisy.
Pytanie zostaje dalej. Za co poleciał ten konkretny post, jaki punkt regulaminu złamałem?