Wpis z mikrobloga

@fan_comy: darcie ryja za kierownicą to typowe Januszostwo xD do tego walczenie o miejsca parkingowe w centrum/pod blokiem i parkowanie na chodniku/trawniku xD zawsze to jest jakoś w pakiecie
  • Odpowiedz
@fan_comy: no kirwa jedziesz rano do pracy, dookoła te same samochody co zwykle, każdy zna kolejność świateł. Mimo wszystko jak zapala się zielone to zdziwieni i myślą co robić
  • Odpowiedz
@fan_comy i dobre podejscie ma przez takich przychlastow powolnych zamiast 8 samochodów 5 przejeżdża i przez to korki się robią. A ty musisz wcześniej wstawać by się do pracy nie spóźnić.
  • Odpowiedz
@Jack0wy: trochę luzu, bo Ci żyłka pęknie. Wystarczy trąbnąć i dać znać temu z przodu że mozna jechac, co Ci da wyklinanie kogoś przez szybę?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Mave: to nie to że drę mordę jak #!$%@?, żyłka jest bezpieczna ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale co takich kmiotów wyklnę to moje, tyle tylko mogę...
  • Odpowiedz
@fan_comy a w domu i na ulicy pewnie oczy na dół i potulny jak baranek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Często ludziom po wejściu za kółko przestawia się klepka w buraku i aktywuje się specjalny tryb: jestem najlepszy ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz