Aktywne Wpisy
SzalomMosterdzieju +301
#powodz #patologiazewsi #patologiazmiasta #pytanie #rasizm #4konserwy #neuropa
Jak to jest możliwe, że na terenach popowodziowych szabrownicy rabują, skoro tu żyją biali Polacy katolicy z kultury europejskiej a kradną tylko czarnoskórzy z przyczyn genetycznych i muzułmanie z przyczyn kulturowych? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak to jest możliwe, że na terenach popowodziowych szabrownicy rabują, skoro tu żyją biali Polacy katolicy z kultury europejskiej a kradną tylko czarnoskórzy z przyczyn genetycznych i muzułmanie z przyczyn kulturowych? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #ps4 #callofduty #ciekawostki
Bardzo podobało mi się niezwykle brutalny i ponury sposób przedstawienia drugiej wojny światowej. Taki etap bitwy o Berlin w ogóle wyglądał jak ponury, surrealistyczny koszmar.
No i oczywiście soundtrack :D
Te gry miały świetne kampanię.
Ale z mojej perspektywy nie da się powiedzieć Call of Duty: Modern Warfare bez potwierdzenia "multiplayer".
Nie chcę powiedzieć, że "wiele straciłeś", bo jeśli nie jesteś multiplejerowym człowiekiem to i tak nie byłaby to dla Ciebie frajda - ale wiele straciłeś. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
W sensie, że @ChochlikLucek nie jest multiplejerowym człowiekiem?
@Neater: BO2 miał i nadal ma najlepsze mapy.
Ogólnie widzę, że jesteś graczem HC to raczej się nie dogadamy. Nie uważam HC za lepszy tryb niż "normalny" oraz jest fanem dłuższego TTK przy którym ważniejsze jest coś więcej niż tylko kto pierwszy strzeli.
Komentarz usunięty przez autora