Aktywne Wpisy
xBURNx +82
Rzadko się tu udzielam ale jest nocna, proszę o wsparcie. Siostra jest w szpitalu po wypadku jako pasażer, przeżywam to niesamowicie. Jest w śpiączce, ma liczne zĺamania miednicy, uszkodzoną śledzione, wątrobę, i nerkę (╥﹏╥) po prostu czułem że muszę jej to napisać, najprawdopodobniej nie pamięta wypadku
kluskizserem +1
Kurde poznałam obiecującego typa na tindere, może tym razem będzie inaczej niż jak 838393919284838172 poprzednich razy
Pierwszą metodą jaką stosują przygłupy na polskich forach dyskusyjnych, żeby stworzyć pozory, że są mądrzy, to po prostu zaczynają mówić, jacy to oni nie są wykształceni, nie. I wiecie, są okazje, przy których wspomnienie o tym jaki ty jesteś kuhwa wykształcony (Blendzior i te inne chujki) jest odpowiednie. I te momenty są podczas wywiadu o pracę, podczas rozmowy o pracę, albo kiedy chcesz laskę wyrwać z baru, nie, by zaimponować kumplom. Ale są też, są też chwile, kiedy to po prostu się mija z celem. Na przykład jak jesteś na takim śmiesznym forum internetowym ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie, i jeżeli dam ci przykład, jeżeli ja ci mówię, że Stany Zjednoczone są największym państwem i najbardziej, najpotężniejszym ekonomicznie państwem na świecie i że Europa, zwłaszcza Polska nigdy nam w niczym nie dorówna, to normalna osoba by po prostu wiesz przemyślała to, co powiedziałem, albo po prostu by ucichła, albo zmieniła temat. Ale takie p-------i właśnie, niedojebki zaczynają mówić, że oni przecież mają rację, że Polska jest potęgą, bo oni mają wykształcenie ekonomiczne. I tacy ludzie właśnie nie wiedzą jak, jak to wszystko działa. To, że masz dyplom i tak dalej, nie. W prawdziwym życiu nikogo nie obchodzą twoje dyplomy, tylko liczy się to, co potrafisz zrobić kuhwa s----------o rozumiesz? Nie wiem, może to tylko ja, ale mi się wydaje, że jeżeli chcesz wygrać argument, to musisz przedstawić jakieś sensowne kontrargumenty, a nie machać swoim c------m dyplomikiem. No, narazie Seby, zaraz będzie następna metoda.
Tak samo na tych forach internetowych takie... podają takie kuhwa przykłady ni w p---ę, ni w oko, nie wiadomo za co się złapać w ogóle nie. I ulubionym ich tematem są różne konspiracje, jakieś bzdety, że w ogóle szczepionki szkodzą, jakieś spiski żydowskie, że zamachy w Nowym Jorku spowodowała żydomasoneria, jakieś w ogóle jakieś bzdety z d--y wyciągnięte s--------y dają przykłady, żeby po prostu zaistnieć nie. Także no... zastanówcie się trochę. Jak nie macie nic do powiedzenia to się zamknijcie zamiast przytaczać takie gówna.
No i ostatnia moja ulubiona metoda jaką posługują się p-------i na forach, żeby brzmieć mądrzej jest taka, że próbują poprawiać każdą twoją najmniejszą pomyłkę. Czy to językową, czy to ortograficzną, cokolwiek nie. Na przykład mówią ci, że nie "kuhwa" tylko "kuhwa" albo po co nosicie swetr przecież zimna dostaje się... przecież grypy dostaję się od wirusa nie od zimna o kuhwa, geniusz. Albo ci powiedzą... albo ci na przykład powiedzą, że nie mówi się "swetr" tylko "sweter". No to takie gówna no, po prostu nie wiem może za dużo mają faktoidów w głowie i muszą dlatego rzygać tymi wszystkimi faktami, które nikomu do niczego są niepotrzebne. Są tacy mądrzy kuhwa to czemu z----------ą w biedronce dalej na kasie nie no... Geniusze kuhwa. To wszystko. Cieniasy. Kapcza, kapcz.
#cytatywielkichludzi #pasta #testoviron #gownowpis #heheszki