Aktywne Wpisy

Pieskor +611
Dopiero ostatni pobyt w szpitalu dobitnie pokazał mi jakim gównem jest nałóg tytoniowy. To co widziałem zryło mi beret.
1. Facet po 50, gula na gardle, nie jest w wstanie rozmawiać, zabieg go czekał 8 godzinny, z dużym ryzykiem że to może być jego ostatni zabieg. Lekarz przychodził do niego co chwile i prosił o to o tamto i absolutny zakaz palenia. Co robił? Wychodził średnio co 2h na zwykłego śmierdziucha mając totalnie
1. Facet po 50, gula na gardle, nie jest w wstanie rozmawiać, zabieg go czekał 8 godzinny, z dużym ryzykiem że to może być jego ostatni zabieg. Lekarz przychodził do niego co chwile i prosił o to o tamto i absolutny zakaz palenia. Co robił? Wychodził średnio co 2h na zwykłego śmierdziucha mając totalnie

Największe redflagi u innych kierowców:
1. Indywidualna tablica rejestracyjna
2. Naklejki na samochodzie
3. BMW, Audi
4. Kobieta w białym SUWie
W przypadku wystąpienia któregokolwiek z nich, ryzyko idiotycznego manewru wzrasta. Jeśli występuje więcej niż jedno, ryzyko to mnoży się.
#samochody #motoryzacja #takaprawda
1. Indywidualna tablica rejestracyjna
2. Naklejki na samochodzie
3. BMW, Audi
4. Kobieta w białym SUWie
W przypadku wystąpienia któregokolwiek z nich, ryzyko idiotycznego manewru wzrasta. Jeśli występuje więcej niż jedno, ryzyko to mnoży się.
#samochody #motoryzacja #takaprawda

Algorytm Tindera leci w c---a. Przez pierwsze 14 dni miałem średnio 40 matchy dziennie i nabiło się jakieś 550. Ostatni tydzień to tylko 15/dzień. Chcą wyciągnąć $$$ na boosta, ale ja się nie dam (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Swoją drogą, im dalej w las tym gorzej z poziomem. Bardzo rzadko zdarzają się naprawdę ładne dziewczyny. Ledwo kilka procent, a weź się umów i zrób taka 8+/10. Szansa bliska 0.
W ogóle pytanie, czy udało wam się kiedykolwiek zrobić ONS z 8+/10? Czy to Badoo czy Tinder, albo inną apka do randkowania? To znaczy komuś się musiało udać, ale zastanawiam się, czy jest sens pajacować przed taką, jeśli finalnie i tak nie dopnę tematu.
#tinder #badoo #randkujzwykopem
źródło: comment_SBMUlPtFt8KtcTjCrOQGldS1ALeJSlna.jpg
PobierzA na co to komu?
Komentarz usunięty przez autora