Wpis z mikrobloga

Update po 3 tygodniach.

Algorytm Tindera leci w c---a. Przez pierwsze 14 dni miałem średnio 40 matchy dziennie i nabiło się jakieś 550. Ostatni tydzień to tylko 15/dzień. Chcą wyciągnąć $$$ na boosta, ale ja się nie dam ( ͡ ͜ʖ ͡)

Swoją drogą, im dalej w las tym gorzej z poziomem. Bardzo rzadko zdarzają się naprawdę ładne dziewczyny. Ledwo kilka procent, a weź się umów i zrób taka 8+/10. Szansa bliska 0.

W ogóle pytanie, czy udało wam się kiedykolwiek zrobić ONS z 8+/10? Czy to Badoo czy Tinder, albo inną apka do randkowania? To znaczy komuś się musiało udać, ale zastanawiam się, czy jest sens pajacować przed taką, jeśli finalnie i tak nie dopnę tematu.

#tinder #badoo #randkujzwykopem
Nokiius - Update po 3 tygodniach.

Algorytm Tindera leci w c---a. Przez pierwsze 14 d...

źródło: comment_SBMUlPtFt8KtcTjCrOQGldS1ALeJSlna.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@smieszek321 Ale ja normalnie mam dziewczyny do swipepowania. Tylko jak daje w prawo to pusto, dopiero po kilku dniach mi matchuje. Wychodzi na to, że mój profil się nie wyświetla.
  • Odpowiedz
@Nokiius: ruchałem 8+/10 na pierwszym spotkaniu ale spotykałem sie z nia poźniej przez kilka miesiecy bo sie zakochałem. Nie polecam bo mocno feelsy po rozstaniu cały czas a jak bym ruchał 6-8 to na wyjebce i nic by nie bolało
  • Odpowiedz