Wpis z mikrobloga

@Seraphia: to ma nawet nazwe - typowy przyklad 'pick me chick'. 'Niezalezna', gardzi ladnymi kobietami ktore maja standardy i wymagania. Mysli ze imponuje mezczyznom osmieszajac swoja plec. Duza potrzeba atencji i nadzieja ze facet zwroci uwage na jej niesamowity, niezwykly dowcip i charakter. Prawdopodobnie chodzi w czapce i adidaskach przez caly rok i lubi konkurowac z mezczyznami w kazdej dziedzinie.
  • Odpowiedz
@Illujanka: Załóż konto z dowolnym zdjęciem kobiety i masz miliony wiadomości. Prawda jest taka, że Tinder to jak supermarket i nie ma co się bawić bez odsiewu, jak jestem w sklepie osiedlowym to wybieram jeden jogurt i wracam jak jestem w supermarkecie to mogę sobie pozwolić na wybranie takiego jogurtu jaki mi się podoba i jak chce duży truskawkowy to nie daje szans brzoskwiniowym czy małym bo po co skoro
  • Odpowiedz
Ogólnie to uważam że to trochę tandeta takie pokazywanie na siłę że jest się wyjątkową poprzez ośmieszanie utartych schematów kobiet z tindercia - Tak, nawet ja już zdążyłam zaznajomić się ze świętą trójcą tindera tj dobre jedzenie Netflix i podróże - ba, sama kiedyś tkwiłam w takim kręgu "zainteresowań" :/
Ale to tylko moja opinia, że wyśmiewanie się z własnej płci jest dość wymuszane, zwłaszcza gdy następuje próba zwrócenia uwagi
  • Odpowiedz
@belzedup2 No właśnie, dlatego było to dość nienaturalne zachowanie - śmianie się z tinderowych księżniczek to raczej domena niebieskich, no bo mało która różowa wie co piszą różowe z perspektywy faceta (nie wiem czy dobrze to ujęłam :D)
  • Odpowiedz
@Seraphia: o wiedziałam, że będzie przekręcanie kota ogonem i branie pod uwagę, że śmieszkowanie z niektórych kobiet, będąc kobietą to podpinanie się pod schemat bycia "wyjątkową" xD luźno skojarzyłam to z tinderem, bo widzę, że często powtarza się tam właśnie to wszystko wymienione, nie rozumiem ataku
widzę pełno skrinów i obserwuje na żywo przeglądanie tindera przez kobity, ale to dla mnie jakoś bez znaczenia
  • Odpowiedz
@Illujanka No generalnie to no offense w sumie bo co mi zależy żeby ci coś udowadniać czy zaczynać spinki °_° Wyraziłam swoją opinię, nikt nie musi się z nią zgadzać, a że jesteś różowa to po prostu uważam, że i tak solidnie obrywamy od niebieskich xD Nie trzeba nam dezerterów ;DD
  • Odpowiedz