Aktywne Wpisy
Berda +5
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
InnyWymiar90 +70
ja p------e jak ja kocham życie własnie pije sobie cisowianke w domu, kabaretki na dupie, najedzona hotdogiem z żabki. Nic mi wiecej nie potrzeba ogladam sobie co piszą przegrywy na wykopie, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam kabaretki na dupie wiec zero potrzeb zero estrogenów nie musze z nikim walczyc bo nie mam o co. Mam hajsy mam jedzenie i bezpieczenstwo i kabaretki na dupie. Pozdrawiam
Szymański xD
Żadnej pokory, nie wróżę mu kariery.
No co, przecież powiedział prawde. Skoro Legia z roku na rok i tak zdobywa mistrzostwo, a potem dostaje w------l od drużyn z Naddniestrza, czy Luksemburga, to tylko świadczy o nedznym poziomie tej ligii i innych klubów, które w niej graja. I to jest smutne.
Obiektywnie, jak nie Legia to kto niby obecnie jest najlepszym klubem w Polsce? Lech, który nie potrafi wyprzedzić Legii, nawet jak ma 11 poraźek? Jagiellonia, która cały czas spieprza sobie w końcówce szansę na mistrzostwo? Lechia, która jeszcze rok temu ledwo trzymała się nad strefą spadkową? No z takimi rywalami, to nawet grając tak
@jestem_legenda: aha... ale sportowca wychowanego zagranicą to kiedyś widziałeś? (szczególnie na zachodzie, bo np. skandynawowie to ogólnie mało wylewni) Szczególnie amerykańskich mistrzów cechuje skromność. No i CR7 - wcielenie pokory i wyważenia na własny temat.
@coby182: jakby to byla pozytywna cecha xd
@yyy98: wystarczy spojrzec na tabele gosciu
Nie zmienia to faktu, że obecnie są najlepszą drużyną w Polsce, nawet dostając w------l 0-4 (jak już pisałem, taki "wspaniały" jest poziom ekstraklasy...)
Przypominam że w dwóch poprzednich sezonach temu też Legia nie była liderem po 27 kolejce... jak się skończyło,