Wpis z mikrobloga

@linux_to_syf: szkoda mi go troche, taki lepa jednak bardziej wygral w zycie pomimo ze przegrywa przez niepelnosprawnosc. ja go uwazam za takiego z---a rasiste narodowca i takich tez przegrywow ma tez kolegow ktorzy siedza w tym whitestoku i jecza ze tam klepia biede bo zydzi czy co tam jeszcze xD. zamiast sie uczyc nederlandzkiego albo niemieckiego to wrocil do polski klepac tam biede XD a teraz nawet po angielsku nie
  • Odpowiedz
@acctim: Ominmy jego,,zolte papiery" (i inne akcje) ja mysle, ze po prostu za malo znalazl ludzi nadajacych na tych samych falach (mentorow co pomoga mu sie rozwinac, a nie sie pograzac).

Kazdy co ma odmienne zdanie (kulturalna opinie) jest u niego na celowniku. Nastepnie wchodzi w spreparowana debate (bo trolle wyczuli dobra ,,beke z typa") zaczyna sie bardziej nakrecac co konczy sie wyzywaniem/banowaniem/posmiewisko.

Jako tako chlop
  • Odpowiedz
@linux_to_syf: nie ma co sie dziwic na swojej drodze spotkal knura , pozniej jebnietego z muszka polityka i mu mozg r-------o , szkoda jedynie ze dla niektorych on jest jakims wzorem do nasladowania , mysle se dobry psycholog w pol roku wyciagnal by go z tego gowna i by zaczal dostrzegac swoje bledy a nie bledy kazdego z okolo tylko nie u siebie
  • Odpowiedz