Przeprowadziłem dziś mały eksperyment. zaproponowałem pewnej rózowej, która pokazuje swoje rajstopy na wykopie, że odkupie od niej jej używane rajstopy za pieniądze. Jak się okazało w późniejszej rozmowie nie byłem jedynym który od niej kupował. Cwana p0lka zarabia sobie w ten sposób pieniądze. zamazałem oczywiście na screenie wszelkie dane osobowe by nie mieć problemów. Przestregam was przed @chrystusie bo to chciwa osoba, żerująca na nieszczęściu samotnych niebieskich. Chciała żebym jej zapłacił za pośrednictwem yetipay 100zł. #przegryw #stulejacontent #rozowepaski #atencyjnyrozowypasek #logikarozowychpaskow #p0lka #100rajstopchallenge #spermochlip
Masz zgrabne nogi i tyle ale te wszystkie spermiarskie teksty pod Twoimi wpisami to zalosc. Nie kojarze zebys kiedykolwiek wrzucala zdjecie twarzy. Jak mozna sie jarac nogami laski ktora moze wygladac jak tredowata? ( ͡°ʖ̯͡°)
@Shepard93 niezłe samozaoranie xd tak w ogóle to co z tego, że laska sobie coś sprzedaje. Mi to np. wisi czy ktoś obojętnie czy niebieski czy różowa sobie sprzedaje używane ciuchy czy ch#j wie co. Ból dupienie o to, to czysty januszyzm.
@Sam_w_domu: myśle ze każdy ma swoj rozum i niech pisze sobie co chce. Robiłam pokazmorde, cześć po mnie jechało że brzydka, część uważa ze ładna, nie mi to oceniać, bo chyba każdy ma swoj gust :)
Komentarz usunięty przez autora
@jaroslaw_madry: zapytaj @Shepard93 bo to on rozmowę wymyślał xD
Masz zgrabne nogi i tyle ale te wszystkie spermiarskie teksty pod Twoimi wpisami to zalosc. Nie kojarze zebys kiedykolwiek wrzucala zdjecie twarzy. Jak mozna sie jarac nogami laski ktora moze wygladac jak tredowata? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@chrystusie: nawet tego nie trzeba fotoszopować, wystarczy edycja live w przeglądarce. Żenada.
Xd
Po prostu podrzuc przy okazji jak noe zapomnisz bo ja ze szpitala jeszcze kilka tygodni sie nie rusze.