Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Boro1996: Dokładnie - jeden z nich przepiwniczyl całość w chacie bo miał robione w wakacje. Drugi chyba zaraz po operacji 2-3tyg w chacie, później lazil w takiej w-------j szynie na całą nogę o kulach jakoś z 2tyg i później już normalnie. Ogólnie obaj zachorowali na coś na kształt syndromu "baby w ciąży" przykładowo - "stary nie tak szybko bo mnie noga boli" - po dwóch piwach "ZAKLAD ZE P-------E PRZEZ
  • Odpowiedz
  • 0
@Boro1996: + ofc rehabilitacja - jeden olał temat bo wolał grać na kompie i zaczął ją jak już w sumie było po fakcie, drugi miał to jakoś na raty podzielone
  • Odpowiedz
@Gr3gor: Hehe :D Zgadza sie ta jebliwa szyna to orteza z tego co sie orientuje można sobie regulować kąt zgięcia i wyprostu musze sobie zakupić no i kule też własnie patrze bo polecił mi kumpel żeby sobie kupić z miesiąc po operacji posłużą :D
  • Odpowiedz
@Gr3gor: No własnie też jeden mówi tak drugi inaczej za miesiąc mam operacje i sie przekonam co i jak ale chyba bardziej sie boje leżenia w szpitalu znając życie zanim mi porobią badania itd to będe sie kisił z 2 tygodnie a do szpitali mam ogromny lęk już nie mówie o żarciu bo wole zdechnąć niż tam cokolwiek zjeść musze nabrać szamy z chaty xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Boro1996: Miałem zrobionego ACLa z naprawą łękotki jak mialem 32 lata. I ja byłem sprawny po 1,5 miesiąca. W domu dużo ćwiczyłem i nieopierniczałem sie na rehabilitacji. Po samej operacji kolano bardzo boli i długo nie będziesz miał w nim czucia. Stabilizator nosiłem przez 1 tydzień a potem tylko do spania, żeby nogi nie zginąć podczas snu. Trzymaj się mireczku i szybkiego powrotu do zdrowia.
  • Odpowiedz
@EmDra: Serio ? To ja już sam nie wiem pewnie zależy od organizmu i czy przed operacją było się osobą aktywną a nie siedzącym Januszem bo co osoba to inaczej jeden 2 miesiące o kulach chodził bo nie mógł chodzić a Ty w 2 miesiące już byłeś sprawny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Boro1996: Po za tym rekonstrukcja więzadła to nie jest złamania kości wiec nogę możesz obciążać tylko na zginąć w kolanie na początku.
  • Odpowiedz