Wpis z mikrobloga

#prawakijestrobota #4konserwy
Jak to jest:

Dwóch facetów szcza na siebie w czasie karnawału

Aaaaa widzicie te parady, wszystkie gejuchy to zboki, koniec swiata, czeba chronić dzieciaczki!!!!!

W Marszu Niepodległości idzie grupa neonazistów Forza Nuova

Przecież w marszu może brać udział kto chce; nie można przecież bronić ludziom tam iść; dlaczego oceniasz cały tłum na podstawie kilku jednostek? Zachowujesz się jak typowy lewak! Dobrze, że ja, poeta, geniusz, psycholog potrafię to dostrzec i ocenić.

Widzicie tu jakąś delikatną sprzeczność, czy coś? Jakby to powiedzieć, takie dwójmyślenie?

#neuropa #bekazprawakow #takaprawda
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

kolejny co nie rozróżnia szczania na morde od zwykłego przejścia patriotycznego marszu xD

@NoKappaSoldier73: po pierwsze, to nie sądziłem, ze ktoś może być na tyle durny by nie zrozumieć, że w poście chodzi o argumenty a nie sytuacje. Obecność małej grupy jest kompletnie inaczej argumentowana. Gratulacje dla ciebie.
Po drugie "przejścia patriotycznego marszu" to bardzo ciekawe określenie na neonazistów. Zupełni jak od kogoś kto sympatyzuje z wizją mordowania niepożądanych grup.
  • Odpowiedz
@Kur_Piejak: Jeśli ktoś głosiłby durne hasła na marszachh w wyniku realizacji których dostałbyś po mordzie albo próbowano by pozbawić cię zdrowia czy życia, to pewnie byłbyś pierwszy w kolejce do jedynie naszczania na ciebie. No chyba że jesteś z grup sadomaso i jarałoby cię to, że seby polowałyby na twoją głowę bo niepasowałbyś do ich wizji prawdziwego Polaka ( )
  • Odpowiedz
@aaadam91: Akurat ultraprawaki mają swoją czarnoskórą maskotkę, w wyniku której od razu zwalnia ich to z bycia rasistami, bo przecież „dlaczego oceniasz tłum na podstawie kilku jednostek”. Ta sama retoryka jest stosowana, ale oczywiście skoro po naszej stronie, to już nic złego dla Kalego
  • Odpowiedz
@Elimka: Wiem o kogo chodzi i nie dziwę się, że jest taką maskotką. Czarnoskórych polskich narodowców rzeczywiście nie ma zbyt wielu, natomiast jestem przekonany, że homoseksualistów nie chodzących na parady lub chodzących na te parady, a nie ubierający się wyzywająco jest znacznie więcej. Dlatego nie rozumiem co w tym dziwnego, że jakiś prawak zna tego typu geja, dlaczego według niektórych lewaków jest to niemożliwe i w konsekwencji takie osoby są
  • Odpowiedz
@Elimka co za bzdury.. Oczywiste jest, że na marszu niestety są p----y typu Sebastiany z ONRu, ale to jest mała grupa w porównaniu z tymi ludźmi którzy idą w marszu. Na ostatnim marszu jak byłem - było bardzo, ale to bardzo spokojnie. Przechodząc obok Sebastianów nieskalanych myślą ludzie ich hejtowali, wyzywali i nie zgadzali się z tym co oni głoszą, ale nie wszczynali awantur.
Jeśli chodzi Ci o prowokacjyjne hasła typu
  • Odpowiedz
@Kur_Piejak: Byłam z okazji 100-lecia Polski w miejscu w którym eksksiądz nawoływał do przemocy wobec poszczególnych grup i skandując hasła kibolskie lokalnego klubu - narracja mediów mi niepotrzebna, zostałam na miejscu ochrzczona zdrajcą Polski bo obserwowałam z boku to co się działo. Natomiast w tym samym miejscu na marszu równości nikt nie życzył mi wyjazdu z kraju czy nie uważał mnie za zdrajcę albo wroga. Także chcesz trzymać z sebami?
  • Odpowiedz
@Elimka w takim razie było to nagrać. Skoro zwrócili Ci uwagę to znaczy że musiałaś ich sprowokować, bo mi ani razu nie zwracali uwagę.

Wiesz już wolę sebkow niż typowego przedstawiciela LGBT, który jest roszczeniowy, mówi pedalskim głosikiem i szczeka na wszystko i wszystkich jak york.
  • Odpowiedz
@Elimka: Nie można cie czytać bije od ciebie taką żenadą i głupotą że tylko cie ignorować, co się dziwić po osobie która lubi kiedy jej się sika publicznie na twarz
  • Odpowiedz
@Kur_Piejak: Jasne, już prowokowałam stojąc z boku. Podobne usprawiedliwianie co gwałcicieli, bo „ona na pewno prowokowała”
@cabgram: polecam mniej narkotyków, bo już cię wykręca od nich i piszesz jakieś owoce urojeń ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@cabgram: Wybacz, ale sam sobie wkręcasz jakieś chore projekcje odnośnie tego, że lubię jak ktoś sika mi na twarz. Wracaj może do swoich streamów, może Daniel nasika Gosi jak to cię tak podnieca
  • Odpowiedz